Imagini inedite din Coreea de Nord! Kim Jong-un a testat un troleibuz!

Filon Stan  
înGalerie foto
05/02/2018, 13:11
Imagini inedite din Coreea de Nord! Kim Jong-un a testat un troleibuz!GALERIE FOTO

Liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, şi soţia lui Ri Sol-ju au testat ultima apariţie tehnologică care a intrat în capitală! Cei doi s-au plimbat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin Phenian cu un troleibuz, relatează agenţia de presă oficială Korean Central News Agency (KCNA). VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Deşi nu obişnuieşte să participe la apariţiile publice ale soţului său, de această dată, Ri Sol-ju a fost prezentă la plimbarea de la miezul nopţii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Kim Jong-un s-a plimbat cu troleibuzul prin capitala Phenian 

Vizibil satisfăcut, Kim Jong-un s-a declarat mulţumit de confortul călătoriei, viteza de rulare şi amortizoarele noului tip troleibuz, remarcând că nu se simt vibraţiile şi zgomotul.

„Kim Jong-un a anunţat că va oferi datele tehnologice necesare pentru ameliorarea proprietăţilor tehnice ale troleibuzelor şi pentru producţia lor în serie, cu scopul de a normaliza serviciul de transport al pasagerilor în Capitală”, a transmis agenţia Yonhap.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×