Imagini inedite din Coreea de Nord! Kim Jong-un a testat un troleibuz!

Filon Stan   
in Galerie foto
05/02/2018, 13:11
Imagini inedite din Coreea de Nord! Kim Jong-un a testat un troleibuz! GALERIE FOTO

Liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, şi soţia lui Ri Sol-ju au testat ultima apariţie tehnologică care a intrat în capitală! Cei doi s-au plimbat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin Phenian cu un troleibuz, relatează agenţia de presă oficială Korean Central News Agency (KCNA). VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Deşi nu obişnuieşte să participe la apariţiile publice ale soţului său, de această dată, Ri Sol-ju a fost prezentă la plimbarea de la miezul nopţii.

Kim Jong-un s-a plimbat cu troleibuzul prin capitala Phenian 

Vizibil satisfăcut, Kim Jong-un s-a declarat mulţumit de confortul călătoriei, viteza de rulare şi amortizoarele noului tip troleibuz, remarcând că nu se simt vibraţiile şi zgomotul.

„Kim Jong-un a anunţat că va oferi datele tehnologice necesare pentru ameliorarea proprietăţilor tehnice ale troleibuzelor şi pentru producţia lor în serie, cu scopul de a normaliza serviciul de transport al pasagerilor în Capitală”, a transmis agenţia Yonhap.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.