Paradisul ascuns al lui Kim Jong-Un! Dictatorul trăieşte în cel mai mare lux posibil! GALERIE FOTO

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
11/10/2017, 00:05
Paradisul ascuns al lui Kim Jong-Un! Dictatorul trăieşte în cel mai mare lux posibil! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Presa din America a descoperit locul de joacă al „omului rachetă” Kim Jong-Un! Poze din satelit arată locul imens în care liderul de la Phenian îi place să se relaxeze alături de prietenii săi. Are o vilă de lux, are o piscină la fel de luxoasă, iar vizitatorii săi pot veni cu flota sa auto formată din ultimele apariţii de la Mercedes, pot veni cu trenul, pe calea ferată proprie a reşedinţei sau pot veni chiar şi pe mare şi se pot opri în portul proriu al liderului Koreei de Nord, unde sunt acostate mai multe bărci ale sale. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Pentru distracţii, Kim Jong Un foloseşte propriul său parc de distracţii acvatice, cu tobogane imense, ori se relaxează pe terenul de fotbal, ori pe cel de baschet sau chiar pe cel de volei. Pe terenul de baschet se pare că s-a distrat cu fosta vedetă a NBA-ului Dennis Rodman, care l-a vizitat în anul 2013. Se pare că aşa a fost găsită reşedinţa de lux a liderului nord coreean, după imaginile postate pe internet de fosta vedetă a celor de la Chicago Bulls! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Kim Jong – un, înconjurat de 60 de oameni mereu

Somptuoasa reşedinţă este situată în localitatea Wonsan, pe coasta de est a ţării. Aici, Kim Jong-Un locuieşte singur, înconjurat de 50-60 de oameni care îi fac toate poftele „omului rachetă”, cum l-a botezat preşedintele SUA, Donald Trump.

Dennis Rodman spunea că a petrecut alături de Kim Jong Un, au fumat traburi şi au băut cele mai fine băuturi. „Este ca şi cum ai merge la Hawaii sau Ibiza, dar el este singurul care locuieşte acolo.
Are în jur de 50-60 de oameni în jurul lui mereu”, a mai precizat fostul star al NBA, care a vizitat recent Coreea de Nord pentru a 6-a oară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×