Curg acuzaţiile de hărţuire sexuală! Mai mulţi actori îl acuză pe starul Kevin Spacey

Filon Stan   
în Hotnews
01/11/2017, 19:53
Curg acuzaţiile de hărţuire sexuală! Mai mulţi actori îl acuză pe starul Kevin Spacey

Încep să curgă acuzaţiile de hărţuire sexuală la adresa actorului american Kevin Spacey! Doar că acuzaţiile sunt aduse de bărbaţi! Recent, actorul american a recunoscut pe Internet că este homosexual, imediat după ce a fost acuzat de un alt actor pentru un episod care a avut loc în urmă cu zeci de ani.

Cele mai recente acuzaţii vin tot din lumea filmului! Actorul mexican Roberto Cavazos şi regizorul american Tony Montana îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală. La fel şi alţi doi bărbaţi. Ei susţin că actorul i-a atins fără consimţirea lor şi că a avut un comportament nepotrivit. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Kevin Spacey l-ar fi apucat de organul genital pe regizorul Tony Montana

Actorul mexican Roberto Cavazos, care a jucat în câteva spectacole de teatru la Old Vic din Londra când Spacey era director artistic al instituţiei, a spus că era o rutină pentru american să vâneze tineri actori bărbaţi, scrie AFP.

„Se pare că singura cerinţă era să fii un bărbat de până în 30 de ani ca domnul Spacey să se simtă liber să ne atingă”, a scris el pe Facebook.

El susţine că a respins de două ori avansurile „neplăcute” ale lui Spacey, care „se aflau la limita hărţuirii”, dar că altora le-a fost frică să facă asta. „Nu pot să îmi amintesc câţi oameni mi-au spus aceeaşi poveste. Spacey îi invita să se întâlnească pentru «a vorbi despre carierele lor». Când ajungeau la teatru, el pregătea un fel de picnic pe scenă, cu şampanie. Fiecare poveste diferă în funcţie de cât de departe a mers picnicul, dar tehnica era aceeaşi. Mai des, putea fi văzut în barul teatrului, lipindu-se de oricine în atrăgea atenţia. Aşa s-a întâmplat cu mine a doua oară. Nu am cedat niciodată, dar ştiu nişte oameni care erau prea speriaţi să îl oprească”.

Regizorul american Tony Montana susţine că a fost pipăit de actor pe când se aflau într-un bar din Los Angeles, în 2003. Cineastul spune că a suferit timp de şase luni de stres post-traumatic după ce Spacey l-ar fi apucat cu forţa de organul genital. El a declarat pentru Radar Online că avea în jur de 30 de ani când s-a petrecut incidentul în barul Coronet din Los Angeles. Montana a înlăturat mâna lui Spacey şi a plecat. El susţine că actorul l-a urmat la toaletă.

Pe de altă parte, un britanic susţine că Kevin Spacey i-a arătat organul genital, în 2010, pe când lucra la un hotel din West Sussex. El a declarat pentru The Sun că actorul l-a întrebat: „E mare, nu?” Şi a încercat să îl facă pe tânărul atunci în vârstă de 19 ani să îl atingă.

Fostul barman a mai spus că Spacey l-a invitat în camera sa de hotel, iar el a refuzat. Se pare că actorul i-a oferit mai târziu un ceas în valoare de 5.000 de lire sterline şi l-a sunat câteva săptămâni mai târziu pentru a se întâlni.

Un alt bărbat a dezvăluit pentru BBC comportamentul nepotrivit al lui Spacey. La mijlocul anilor 1980, la vârsta de 17 ani, el l-a întâlnit pe Spacey la o şcoală de teatru, iar actorul l-a invitat la New York. El a spus că, deşi a dormit pe canapeaua lui Spacey îmbrăcat, s-a trezit cu starul american stând lângă el şi purtând doar lenjeria intimă. În cea de-a doua seară, Spacey a încercat din nou să se apropie de tânăr, însă acesta, potrivit declaraţiilor, a izbucnit în plâns de „frică” şi actorul s-a retras.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×