Ducesa de Cambridge va naşte al treilea copil în aprilie sau mai 2018, iar pariorii mizează deja pe numele copilului! Ce variante au!

Filon Stan   
în Hotnews
07/09/2017, 00:05
Ducesa de Cambridge va naşte al treilea copil în aprilie sau mai 2018, iar pariorii mizează deja pe numele copilului! Ce variante au!

Kate Middleton şi prinţul William aşteaptă al treilea copil în aprilie sau mai 2018, scrie Daily Mail, iar casele de pariuri au deja o ofertă bogată legată de numele copilului!

Ducesa de Cambridge şi-a anulat deja multe dintre întâlnirile oficiale din cauza greţurilor matinale severe, sindrom cu care s-a luptat şi la sarcinile anterioare, cand a fost spitalizată. Mama ducesei de Cambridge este alături de fiica ei, la Palatul Kensington. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Kate Middleton vrea să-l însoţească pe prinţul George în prima zi de şcoală

Daily Mail notează că ducesa Kate Middleton îşi doreşte cel mai mult să-i fie alături prinţului George în prima zi de şcoală.

Regina Marii Britanii a fost încântată să audă ca va fi din nou străbunică, iar prinţul Harry a spus ca vestea este pur şi simplu fantastică.

La casele de pariuri este deja agitaţie maximă. Alice este cel mai pariat nume, în cazul în care Kate şi William vor avea o fetiţă, iar Arthur ori Albert, în cazul în care va fi un băiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×