Ducesa de Cambridge a ratat prima zi de şcoală a prinţului George, din cauza sarcinii VIDEO

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 00:00
Ducesa de Cambridge a ratat prima zi de şcoală a prinţului George, din cauza sarcinii VIDEO

Kate Middleton a ratat prima zi de şcoală a fiului ei, prinţul George! Astfel, dorinţa ducesei de Cambridge de a-şi duce fiul la cursuri a fost dată peste cap de sarcină. Gravidă cu cel de-al treilea copil al cuplului, Kate Middleton are o sarcină toxică, din aceste motive şi-a anulat aproape toată agenda pe care o avea.

Prinţul George a fost condus la şcoală însă de tatăl său prinţul William, transmite BBC. Prinţul George, care are 4 ani, va urma cursurile şcolii Thomas’s Battersea, unde taxa anuală este de 18.000 de lire. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prinţul William şi-a ajutat fiul să coboare din maşină şi apoi l-a condus către porţile şcolii, ducându-i ghiozdanul şi ţinându-l de mână. Tatăl şi fiul au fost întâmpinaţi de învăţătoare, iar tânărul prinţ a dat mâna cu ea, înainte de a fi condus în sala de clasă.

Kate Middleton a ratat cunoaşterea colegilor de clasă ai prinţului George

George este într-o clasă cu alţi 20 de elevi şi va avea propriul său pupitru şi un cuier cu numele său pe el. El va sta la şcoală pentru început doar jumătate din program, pentru a se obişnui treptat cu activităţile ca elev.

Directorul şcolii, Ben Thomas, a precizat că prinţul George nu va beneficia de un regim special, dar că au fost luate măsuri astfel încât prezenţa sa să nu afecteze alţi elevi.

„Scopul acestor ani de educaţie timpurie este să le dăm copiilor încrederea în ceea ce sunt”, a spus Ben Thomas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×