Karmen Simionescu, la Vocea României. Fata lui Adrian Minune ar fi intrat în echipa lui Horia Brenciu

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/09/2019, 12:13
Karmen Simionescu, la Vocea României. Fata lui Adrian Minune ar fi intrat în echipa lui Horia Brenciu
Karmen, fiica lui Adrian Minune participă la Vocea României, Sursa foto: b1.ro

Vineri seara, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează o nouă ediție a emisiunii Vocea României, iar surprizele se țin lanț. Pe scena show-ului cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă, își va face apariția nimeni-alta decât Carmen Simionescu, fiica îndrăgitului căntăreț de manele Adrian Minune.

Karmen i-a impresionat pe jurați și a intrat în echipa lui Horia Brenciu

Mai mult decât atât, Karmen, așa cum își spune de fiecare dată când urcă pe scenă, a reușit să-i impresioneze pe membrii juriului în etapa audițiilor pe nevăzute și, potrivit okmagazine.ro, după un duel pe cinste al antrenorilor, tânăra cântăreață a ales să  meargă în echipa lui Horia Brenciu.

Fiica lui Adrian Minune se alătură astfel artiştilor care aveau deja notorietate când au intrat în competiţia de la Pro TV. Vorbim despre nume precum Tavi Clonda, Maria Constantin, Emilia Dorobanţu, sau Tibi Scobiola.

Carmen Simionescu, pe scena Vocii României, la scurt timp după naștere. Sursa foto: click.ro
Carmen Simionescu, pe scena Vocii României, la scurt timp după naștere. Sursa foto: click.ro

A reușit să slăbească 10 kilograme în timp record

De când a devenit mămica unei fetițe superbe, Carmen Simionescu are parte numai de momente frumoase în viața sa. Nu renunță, însă, la cariera muzicală, iar Vocea României reprezintă un pas important în acest sens. Mai mult decât atât, fiica lui Adrian Minune depune eforturi serioase pentru a se menține în formă, astfel că a reușit să slăbească 10 kilograme într-un timp record.

Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere. Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (…) În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme. Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă”, a declarat Carmen Simionescu într-un interviu acordat recent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×