Kapetanos, FAMILISTUL. Cum dă în mintea copiilor

Răzvan Scarlat   
în Reality show
31/03/2014, 10:00
Kapetanos, FAMILISTUL. Cum dă în mintea copiilor GALERIE FOTO

Kapetanos a jucat in acest sezon18 meciuri pentru Steaua in toate competitiile si a reusit sa inscrie doar 5 goluri. Chiar daca pe plan fotbalistic nu se poate mandri cu ce a reusit in acest an, acasa ii merge foarte bine.

Grecul are doi copii de care are foarte mare grija sa nu le lipseasca nimic. Cand are putin timp liber, profita de el din plin si il petrece alaturi de familie.

1

Zilele trecute, Kapetanos a scapat de antrenamente si a decis sa-si scoata in parc cei doi copii pe care ii are cu frumoasa sa sotie, Fotini.

2

Atacantul Stelei a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO intr-o ipostaza pe care fanii nu au mai vazut-o niciodata.

3

Ca un tata model, Pantelis Kapetanos si-a dat in leagan fiica si l-a supervizat atent si pe fiul lui.

Au petrecut in parc cateva ore bune si s-au bucurat de caldura de afara.

Pe sotia sa a agatat-o in timpul unui interviu

Povestea de dragoste dintre Pantelis Kapetanos si Fotini Dougali a inceput in urma cu aproape un deceniu, pe cand grecul evolua in campionatul tarii lui. Cei doi s-au cunoscut in timpul unui interviu, tanara lucrand la vremea respectiva ca reporter pentru un post TV.

4

Dupa cateva luni de tatonare, Fotini a cedat si a acceptat „calul troian” in viata ei. De atunci, cei doi sunt nedespartiti, casatorindu-se si avand impreuna doi copii minunati. Mai mult, din dragoste pentru sotul ei, grecoaica a renuntat la cariera, lasand in urma Grecia si mutandu-se cu Pantelis in Romania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×