Kamara, în izolare fără micuțul Leon. Băiatul este grav bolnav: „În mai-iunie aveam o operație în Spania. E o perioadă destul de grea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/04/2020, 15:20
Kamara, în izolare fără micuțul Leon. Băiatul este grav bolnav: „În mai-iunie aveam o operație în Spania. E o perioadă destul de grea”
Kamara nu știe dacă Leon va mai fi operat din cauza pandemiei. Sursa foto: captură Youtube

Cântărețul Kamara a povestit calvarul prin care trece din cauza pandemiei de coronavirus. Fiul său, Leon, grav bolnav, ar fi trebuit să fie operat de urgență în Spania, însă toate planurile au fost date peste cap.

Kamara, strigăt de disperare. Micuțul Leon trebuie operat cât mai repede

Fostul membru al trupei Alb-Negru nu stă în izolare cu micuțul său, pentru care a făcut apel public de nenumărate ori la ajutor. Acesta se află cu bunica lui, căci îi este mai bine acolo, conform declarațiilor făcute de artist la Antena Stars.

„Pe perioada asta este închis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este închis și cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el”, a mărturisit îndurerat Kamara.

„Mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor”

„Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată. Îl ține pe loc toată treaba asta, insă face exerciții în fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua”, a mai spus cântărețul pentru Antena Stars.

Acesta a mai spus că legat de operația nu au fost anunțați dacă va mai avea loc și că de această operație poate depinde viața fiului său.

„Ideea este că pentru el, această operație este foarte importantă, pentru că a crescut și oasele i s-au lungit, iar mușchii au rămas scurți. Motiv pentru care ne-au spus clar că este foarte important să facă cât mai repede această operație, pentru că mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor și după aceea va fi mult mai greu”, a continuat acesta.

Băiatul muzicianului a fost diagnosticat la scurt timp după ce s-a născut cu tetrapareză spastică. Micuțul are acum 6 ani și fiecare zi continuă să fie o luptă de supraviețuire pentru el.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×