Un artist de talie mondială a donat 10 milioane de dolari unei biserici!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
21/11/2017, 15:45
Un artist de talie mondială a donat 10 milioane de dolari unei biserici! GALERIE FOTO

O ştire a lăsat cu gura căscată pe toată lumea! Celebrul Justin Bieber a finanţat cu 10 milioane de dolari un cult religios, iar amicul său Post Malone a povestit totul.

Post Malone şi Justin Bieber sunt buni prieteni şi împart, dincolo de muzică, aceleaşi preocupări. Rapper-ul a dat un interviu pentru revista Rolling Stones, în care a povestit că el şi Biebs fac parte din acelaşi cult religios. Amândoi sunt membri ai Bisericii Hillsong, pentru care Bieber ar fi donat recent 10 milioane de dolari.

Justin Bieber are 23 de ani

Post Malone a mai povestit că şi el a fost foarte credincios, dar şi-a dat seama că mulţi exagerează. „E frumos să susţii o idee în care crezi, dar oamenii cheltuiesc prea mulţi bani şi nu cred că pe Dumnezeu îl interesează că biserica are acoperiş de aur”

Justin Bieber şi-a început cariera profesională lucrând pentru Indrecan Paul, care mai târziu i-a devenit manager. Prima parte a albumului său My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină şi în SUA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×