Jurnalistul Radu Tudor susține că rezultatul alegerilor va fi o surpriză: „Bătălia Dăncilă-Barna nu e finalizată”

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 15:09
Jurnalistul Radu Tudor susține că rezultatul alegerilor va fi o surpriză: „Bătălia Dăncilă-Barna nu e finalizată”
Radu Tudor crede că Dan Barna poate fi marea surpriză a acestor alegeri. Sursa foto: Antena 3, g4media.ro. Colaj: Fanatik

Jurnalistul Radu Tudor a făcut o analiză despre scrutinul de azi și susține că rezultatul alegerilor va fi o mare surpriză în sensul că locul doi nu este încă unul sigur. Realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” susține că bătălia pentru locul doi, dată între Viorica Dăncilă și Dan Barna nu este încă finalizată, iar scorul poate fi dat peste cap de prezența mare a tinerilor la vot, care în mod tradițional ies la urne seara.

Radu Tudor susține că bătălia nu este încă tranșată. Îi dă șanse mari lui Dan Barna

Radu Tudor a publicat analiza sa despre alegeri pe blogul personal, chiar astăzi. Jurnalistul susține că PSD a reușit să recupereze o parte a electoratului pierdut din cauza antipatiei pe care partidul și-a atras-o din cauza lui Liviu Dragnea. Tudor spune că aceste alegeri vor fi un test pentru baronii PSD. Dacă aceștia vor reuși să mobilizeze electoratul până la finalul zilei, atunci Dăncilă va intra în turul doi fără probleme.

„Dacă liderul PSD nu merge în finala cu Klaus Iohannis, e foarte posibil ca impactul pierderii rușinoase a prezidențialelor, după dezastrul de la europarlamentare și cel al pierderii guvernării, genereze un rezultat foarte prost și la locale și parlamentare în 2020”, a scris realizatorul de la Antena 3 pe blogul său.

Sondajele de tip exit-poll, date publicității de Antena 3 și Realitatea TV de la ora 21:00

„Surprizele continuă, pentru că în mod tradițional electoratul matur votează în prima parte a zilei și tinerii după amiaza spre seară. Asta înseamnă că bătălia Dancilă-Barna nu e finalizată și ea se poate echilibra serios până la ora 21:00”, a mai scris jurnalistul.

Secțiile de votare se vor închide la ora 21:00, iar datele de tip exit-poll vor fi comunicate de televiziunile de știri. Antena 3 va da exit-poll-ul CURS-AVANGARDE, iar Realitatea pe cel realizat de IRES. Sondajul CURS va fi oferit și de către TVR, Antena 1, Digi 24, Kanal D, Radio România, NCN, The Economist, Mediafax și Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×