Ucigaşul celor doi jurnalişti din SUA s-a ÎMPUŞCAT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/08/2015, 00:05
Ucigaşul celor doi jurnalişti din SUA s-a ÎMPUŞCAT GALERIE FOTO

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. UPDATE / Bryce Williams, autorul atacului de miercuri, din statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, s-a împuşcat, informează surse oficiale, citate de mirror.co.uk.

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. Numele real al lui Bryce Williams, în vârstă de 41 de ani, este Vester Lee Flanagan.

Autorul atacului armat comis miercuri în statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, a postat pe contul său de Twitter o fotografie făcută în timpul atacului, dar şi un videoclip urcat pe YouTube, scrie mirror.co.uk.

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. Doi reporteri TV din Statele Unite ale Americii au fost împuşcaţi mortal în timpul unei relatări LIVE din Virginia, anunţă BBC.

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. Reporterul Alison Parker, în vârstă de 24 de ani, şi cameramanul Adam Ward, în vârstă de 27 de ani, de la WDBJ7 TV, au fost ucişi în timpul unui interviu realizat în Moneta, Bedford County, a anunţat angajatorul.

VEZI VIDEO

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. În timpul transmisiunii live de la BridgeWater Plaza s-au auzit împuşcături, care au determinat reporterul şi persoana intervievată să zbiere disperate.

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. Poliţia spune că investighează incidentul şi că îl caută în continuare pe suspect.

„Nu ştim încă motivul. Nu ştim cine e suspectul şi nici cine e criminalul”, a declarat Jeffrey Marks, directorul televiziunii.

JURNALIŞTI ÎMPUŞCAŢI MORTAL. Atacul a avut loc la ora locală 6.45, la un mare centrul comercial din apropiere de Smith Mountain Lake.

sursa: antena3.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×