Jurnalista de investigații Victoria Marinova, găsită moartă pe malul Dunării

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 20:53
Jurnalista de investigații Victoria Marinova, găsită moartă pe malul Dunării GALERIE FOTO
Victoria Marinova, jurnalista găsită moartă la malul Dunării

Jurnalista Victoria Marinova a fost găsită fără viață pe malul apelor Dunării. Aceasta a fost ucisă în Bulgaria, însă corpul său a fost găsit de oamenii legii în orașul Ruse, la malul apei. Din păcate autoritățile a făcut publică terorarea prin care a trecut femeia înainte să moară.

Victoria Marinova a fost ucisă cu brutalitate în seara dintre 5 și 6 octombrie. Aceasta avea doar 30 de ani și era mama unei fetițe. Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit cu greu de poliție, din cauza faptului că se afla într-o zonă  inaccesibilă.

Victoria Marinova, jurnalista de investigații găsită decedată la malul Dunării

Corpul jurnalistei de investigație a fost găsit în orașul Ruse. Aceasta a fost asasinată, bătută și agresată sexual înainte de a fi ucisă cu bestialitate. Localitatea bulgară Ruse a fost locul în care jurnalista și-a găsit sfârșitul. După violențele suferite, ucigașii i-au aruncat corpul într-o zonă mai puțin accesibilă, în câteva tufișuri de lângă malul Dunării.

Victoria Marinova, jurnalista de investigație găsită la malul Dunării
Victoria Marinova, jurnalista de investigație găsită fără viață la malul Dunării

Din nefericire, cazul jurnaliste Victoria Marinova este al treilea apărut într-o scurtă vreme de ucidere a ziariștilor într-o țară a Uniunii Europene. Altor doi jurnaliști de ivestigație le-a fost luată viața.

Alți doi jurnaliști de investigație au fost uciși

Daphne Caruana Galizia, jurnalista de 53 de ani care a fost asasinată în luna octombrie. Se pare că motivul ar fi fost acuza constantă a unor politicieni și a altor oameni de corupție. Cele mai mari dezvăluiri care i-ar fi adus sfârșitul îl vizau concret pe premierul maltez Joseph Muscat și pe cei doi consilieri ai acestuia. Decesul său a adus un șoc imens în toată Europa. De asemenea, și mama sa a fost asasinată din cauza situării sale între statul de drept și unora care au încercat să-l încalce.

Marian Kocner, jurnalist de investigație ucis în Slovacia. Bărbatul avea 55 de ani și se afla înainte de deces în arst din lua iunie, cu toate că niciun act de acuzare nu a fost lansat contra lui. Marian Kocner se pare că l-a acuzat pe Zlotan A, întreprinzător din orașul Komarno.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×