Jurnalist spaniol, prins cu amanta chiar în timpul unui live pe Youtube! Cum a reacționat soția sa VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/04/2020, 18:21
Jurnalist spaniol, prins cu amanta chiar în timpul unui live pe Youtube! Cum a reacționat soția sa VIDEO
Acest jurnalist a fost prins cu amanta în timpul unui live pe Youtube. Sursa foto: Captură Video

Live-ul pe Youtube se poate dovedi o decizie neinspirată, mai ales atunci când nu ești tocmai cel mai fidel soț din lume. A simțit-o pe propria piele un jurnalist din Spania, prins că își înșela partenera de viață chiar în timpul unei astfel de transmisiuni.

Un jurnalist spaniol a fost prins cu amanta. L-a văzut o lume întreagă pe Youtube

S-a întâmplat de curând, în timp ce Alfonso Merlos discuta în direct cu Javier Negre despre felul în care Guvernul spaniol încearcă să profite politic de pe urma răspândirii noului tip de coronavirus. La un moment dat, în cadrul și-a făcut apariția o prezență feminină, îmbrăcată sumar.

Iar dacă sunteți tentați să credeți că este iubita jurnalistului, ei bine, trebuie să știți că lucrurile nu stau chiar așa. Indignată de imaginile care au făcut înconjurul lumii, Marta Lopez a reacționat imediat, criticând dur gestul bărbatului. Totodată, tânăra și-a făcut publică intenția de a pune capăt relației cu jurnalistul infidel.

Femeia era de fapt o colegă cu care bărbatul se află într-o relație

În scurt timp, în mediul online au curs nenumărate mesaje, majoritatea într-un limbaj ce nu poate fi reprodus. Se pare că bărbatului i s-au aprins călcâiele după una dintre colegele de la postul de televiziune Socialité.

Cât despre Marta López, fostă concurentă a emisiunii Big Brother, aceasta a anunțat că trece printr-o despărțire dureroasă și a catalogat întreaga întâmplare drept „rușinoasă”. Alfonso Merlos nu este, însă, singurul jurnalist  surprins într-o ipostază jenantă.

Un reporter american s-a adaptat la măsurile de izolare din timpul pandemiei de coronavirus și a făcut o transmisiune live de acasă, îmbrăcat la patru ace. Toate bune și frumoase, numai că telespectatorii au observat și un detaliu care lui pare să-i fi scăpat.

Grăbit să intre în direct la emisiunea „Good Morning America”, Will Reeve a „uitat” să-și pună pantalonii, în speranța că nimeni nu va sesiza mica sa scăpare. Ei bine, în momentul în care s-a așezat pe scaun, toată lumea a remarcat că ținuta nu era completă.

Pus în fața faptului împlinit, jurnalistul a făcut haz de necaz, precizând că nu va fi angajat prea curând ca operator de imagine. De asemenea, s-a justificat spunându-le celor care îl urmăreau că în momentul transmisiunii purta pantaloni scurți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×