MasterChef va avea începînd din primăvara viitoare un nou juriu. Adi Hadean, Patrizia Paglieri şi Chef Foa vor fi înlocuiţi cu Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec şi Răzvan Exarhu.
Răzvan Exarhu are o experienţă de peste 20 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producător şi prezentator TV, iar în prezent, după cum spune şi el pe Linkedin.com este „chef”. A fost producătorul unor ediţii speciale ale programelor Pro TV (1993 – 2000), director de programe şi realizator la Radio Guerrilla (2004-2005) şi a semnat articole pentru “Evenimentul zilei”, “Top Gear”, “Academia Catavencu” şi “Dilema“, scrie paginademedia.ro.
Experienţă în domeniul culinar:
A lucrat în restaurantul Escargot Bistro, (2009 – 2012), a prezentat şi produs seria TV de gastronomie şi călătorie România delicioasă la TVR (2010-2012).
Chef Samuel le Torriellec este un chef francez absolut atipic, pentru care mâncarea merge mână-n mână cu adrenalina, psihologia şi poezia, după cum spunea revista Forbes într-un articol apărut în 2014.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Câștigăm 5.000 de lei cu SuperLiga! Biletul etapei 17
Chef Samuel este in Romania de 7 ani. A venit aici la propunerea unui prieten roman, care i-a propus sa fie chef la un restaurant ce urma sa se deschida in Bucuresti, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.
Este un bucatar atipic. Cu tatuaje pe brate si in forma maxima, atunci cand nu este in bucatarie, Chef Sam practica sporturi extreme. Si-a descoperit aceasta pasiune pe cand locuia in Tahiti, unde a ajuns impreuna cu tatal sau care lucra in Marina Militara.
Liviu Popescu, în vârstă de 40 de ani, este manager partener al LeClub şi partener în cadrul lanţului Fratelli.
În 2005, impreuna cu alti doi prieteni – Nicu Mergeani si Dani Caramihai –, Liviu Popescu a lansat conceptul Fratelli odata cu inaugurarea Fratelli Expresso Bar, potrivit One.ro.
Un an mai târziu, au aparut Fratelli Social Club si Fratelli Studio 1. In 2007, a fost randul Fratelli Studio 2, iar în februarie 2008, a fost deschis Fratelli Lounge & Club.
Incepand din 2010, Liviu a transformat fostul Club Francez dintr-un simplu club de sanatate si relaxare într-unul exclusivist, profesionist, conceput pentru relaxarea în familie sau alaturi de prieteni, membri ai clubului.