Jucării din pluș cu organe sexuale! „Ce caută astea în raionul pentru copii?”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 15:22
Jucării din pluș cu organe sexuale! „Ce caută astea în raionul pentru copii?” GALERIE FOTO
Jucării din pluș cu organe sexuale! „Ce caută acele în raionul pentru copii?”

Jucării din pluș cu organe sexuale au fost expuse într-un magazin cu diverse mărfuri, la îndemâna oricui. Delfinii din pluș cu organ genital au fost descoperiți într-un magazin din Constanța, iar clienții au făcut fotografii plușurilor buclucașe, iar apoi le-au urcat pe net.

Delfinii cu organ sexual masculin au isterizat zeci de mii de părinți. Aceștia sunt lăsați la întâmplare în magazin, într-un loc în care pot avea acces și copiii. „Vor să facă educaţie sexuală copiilor? Ce caută acele jucării sexuale, la liber, printre celelalte jucării normale? Nu este normal ca acestea să fie expuse vederii copiilor“, spune plin de mânie un părinte, potrivit adevărul.ro.

Jucării sexuale, în raionul pentru copii

Delfinii cu organ sexual masculin

Eticheta jucăriilor arată că delfinii sunt din pluș, iar prețul unui este între 7 și 10 lei.  Comerciantul acestor jucării „sexuale” se poziționează la subsolul unui mall din Constanța. Propietarul magazinului nu a putut fi contactat de către jurnaliștii Adevărul.

„Mai mulți constănțeni s-au arătat oripilați după o vizită la un magazin din zona Halta Traian. Acestora nu le-a venit să creadă când au văzut că mai multe jucării din pluș au organe sexuale, cu mențiunea că nu este vorba despre un magazin de glume și nici erotic, nu este specificat nici faptul că sunt produse destinate adulților. Plușurile au doar o etichetă mică pe care scria „L DELFINI PLUS MARI/MICI”, scrie Replica, cotidian din Constanța.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×