A jignit concurenţii la un concurs de talente şi a fost DATĂ afară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/03/2015, 12:12
A jignit concurenţii la un concurs de talente şi a fost DATĂ afară GALERIE FOTO

Scandal de proporţii în urma celei mai recent ediţii a emisiunii X Factor din Noua Zeelandă! Doi juraţi au fost concediaţi după ce au jignit un concurent. Cântăreaţa britanică Natalia Kills şi soţul ei l-au insultat pe tânăr minute în şir, deşi întreaga sală îi huiduia.

Concurentul de la X Factor a stârnit furia cântăreţei Natalia Kills pentru că s-ar fi îmbrăcat la fel ca soţul acesteia.

„Ca un artist ce respectă integritatea creativă şi proprietatea intelectuală, sunt dezgustată când văd cât de mult mi-ai copiat soţul! Mergând de la coafură şi până la costum, chiar nu ai niciun fel de respect pentru originalitate? Eşti demn de batjocură! Este dezgustător, eu consider că acest moment a fost atroce din punct de vedere artistic!”, spune un jurat.

Vedeta nu s-a oprit nici când publicul a început să o huiduie. Mai mult – soţul cântăreţei a intervenit la rândul său.

„Este ca şi cum Norman Bates s-ar fi îmbrăcat cu hainele mamei sale! Este deranjant, mă simt de parcă urmează să îţi coşi pielea cuiva pe faţă şi să îi ucizi pe toţi oamenii din sală!”, spune WILLY MOON, jurat.

Lucrurile au revenit la normal pe platouri doar după ce o altă membră a juriului a intervenit pentru a opri atacurile verbale.

Incidentul a stârnit furia publicului, iar postul de televiziune din Noua Zeelandă ce difuzează emisiunea a primit mii de cereri pentru concedierea celor doi juraţi. Producătorii au anunţat că au încetat orice colaborare cu Natalia Kills şi soţul ei.

sursa: realitatea.net

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×