Jessica Valitutto are 800.000 de fani pe Instagram! De ce o urmărește lumea! O să rămâi uimit

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
15/05/2018, 14:44
Jessica Valitutto are 800.000 de fani pe Instagram! De ce o urmărește lumea! O să rămâi uimit GALERIE FOTO
Jessica Valitutto are 800.000 fani pe Instagram, după ce și-a împărtășit povestea

Jessica Valitutto are peste 800.000 de fani pe Instagram, însă nu doar trupul ei îi atrage pe admiratori ci povestea. Acum câțiva ani, Jessica Valitutto nu arăta deloc așa. Avea 147 de kilograme și părea mult mai în vârstă. După ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului și a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni, tânăra pare cu totul alt om!

 

Jessica Valitutto a devenit cunoscută pentru că a acceptat să le arate tuturor cum luptă ea cu kilogramele în exces. Suferea de obezitate morbidă și a luat decizia să schimbe ceva în viața ei, dacă vrea să mai trăiască. Acum, a ajuns la un rezultat incredibil și a devenit un exemplu pentru toate tinerele care se confruntă cu astfel de probleme.

Jessica Valitutto are peste 800.000 de fani pe Instagram

Nu degeaba Jessica Valitutto are peste 800.000 de fani pe Instagram! Tânăra a reușit să ajungă la greutatea de 57 de kilograme, de la – atenție – 147 de kilograme, abia după ce și-a luat un instructor personal și muncit din greu la sala de fitness. Fiecare etapă din evoluția sa a fost publicată pe rețeaua de socializare. Oamenii din întreaga lume au făcut din lupta ei cu kilogramele o poveste cu happy end. Totul, mai ales că milioane de tineri din toată lumea au probleme de obezitate!

”Am înțeles că merită să ai răbdare și să perseverezi!”, a declarat Jessica pentru The Sun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×