Jennifer Lopez şi iubitul cu 18 ani mai tînăr, într-un video devenit viral pe internet! GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
31/12/2015, 15:09
Jennifer Lopez şi iubitul cu 18 ani mai tînăr, într-un video devenit viral pe internet! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

In cuplul Jennifer Lopez-Casper Smart exista atat de multe diferente, incat nimeni nu intelege cum de acestia pot fi impreuna. Dupa despartirea de Marc Anthony, diva latino s-a aruncat imediat in bratele dansatorului ei, spre dezamagirea fanilor care se asteptau totusi ca artista sa faca o alta alegere in ceea ce priveste viata ei personala.

Diferentele sociale, financiare si de varsta dintre cei doi au fost intens criticate atat de catre admiratorii artistei, cat si de apropiati de-ai ei, care au incercat de-a lungul timpului sa desluseasca motivul pentru care cantareata tine cu dintii de aceasta relatie, desi intre ei au existat probleme dintotdeauna.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA TOATE IMAGINILE

J.Lo a explicat ca nu ii place singuratatea si ca tinerelul reuseste sa o faca foarte fericita. Ca in orice relatie insa, intre cei doi au aparut probleme si, pentru o vreme, Casper Smart si Jennifer Lopez s-au despartit dupa ce taboidele au scris ca dansatorul a flirtat cu un transexual pe o retea de socializare.

In perioada cat a fost despartita de el, artista a avut o aventura cu dansatorul profesionist Maksim Chmerkovskiy. Si-a dat insa seama rapid ca ii lipseste fostul partener, asa ca a reluat legatura cu el, iar acum sunt mai fericiti ca niciodata, asa cum o demonstreaza pe retelele de socializare.

Dincolo de faptul ca sunt adesea surprinsi de paparazzi la intalniri, cei doi porumbei se filmeaza in intimitatea propriului camin, fac scenete amuzante si se comporta ca niste adolescenti. Iata ce material video au publicat in urma cu putin timp pe Instagram.

Vezi VIDEO aici

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×