Noul Jeep Compass: cel mai capabil SUV compact fabricat până acum GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
06/10/2017, 00:08
Noul Jeep Compass: cel mai capabil SUV compact fabricat până acum GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Abilităţi 4×4, design modern, comportament dinamic excelent pe şosea şi o paletă completă de tehnologii avansate şi conectivitate. Cu asta vine pe piaţă noul Jeep Compass, care a debutat la Salonul Auto de la Geneva. În România, Jeep Compass oferă două motorizări diesel şi una pe benzină pentru un total de cinci versiuni diferite de propulsie şi trei niveluri de echipare – Sport, Longitude, Limited.

Al patrulea nivel de echipare şi totodată vârful de gamă în ceea ce priveşte rafinamentul, echiparea off-road şi standardul tehnologic, Trailhawk, va fi disponibil anul viitor. Noul Jeep® Compass se bucură de un design estetic şi modern, cu o postură impunătoare şi proporţii excepţionale. Apartenenţa noului SUV compact la gama Jeep® este uşor de recunoscut datorită trăsăturilor de design tradiţionale, precum grila cu şapte fante şi aripile laterale trapezoidale. Designerii Jeep au aplicat inserţii cromate şi un fundal Gloss Black legendarei grile cu şapte fante. Ornamentele farurilor – acum vopsite în negru – oferă un plus de personalitate şi atitudine noului Jeep Compass. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Jeep Compass! Cel mai capabil SUV compact fabricat vreodată

Interiorul noului Jeep Compass se remarcă prin trăsături distincte şi materiale rafinate. Marginea trapezoidală a consolei centrale este o trăsătură de design caracteristică brandului Jeep şi poate fi configurată pentru a completa culoarea aleasă pentru interior. La rândul ei, consola centrală integrează sistemul de infotainment Uconnect cu display tactil de 5, 7 sau 8,4 inchi.

Mai mult, tot pe consola centrală, dar în partea inferioară se regăsesc şi schimbătorul de viteze, butoanele sistemului Selec-Terrain, frâna de mână electronică, selectorul ESS (engine Stop-Start), comenzile de climatizare şi volum, precum şi porturile USB şi AUX. Instrumentarul de bord a fost creat pentru ergonomie optimă şi oferă un display de 3,5 sau 7 inchi, pe care sunt afişate informaţii relevante utilizatorului. Ecranul color de 7 inchi poate fi configurat de utilizator şi este disponibil în standard pe modelele Limited şi Trailhawk.

Cele mai bune performanţe off-road din segment sunt livrate cu ajutorul a două sisteme inteligente 4×4 – Jeep Active Drive şi Jeep Active Drive Low, cea din urmă oferind un raport total de multiplicare de 20:1, cu posibilitatea trimiterii integrale a cuplului disponibil spre orice roată atunci când situaţia o cere. Ambele sisteme 4×4 includ funcţia Jeep Selec-Terrain cu până la cinci moduri diferite de rulare (Auto, Snow, Sand şi Mud, plus Rock, disponibil pe modelul Trailhawk) pentru cea mai bună performanţă 4×4 pe orice suprafaţă – off-road sau asfalt – şi în orice condiţii de vreme.

În România, Noul Jeep Compass porneşte de la 19.588 Euro + TVA, pentru 1.4 MultiAir 140 CP, versiune Sport, cu trasmisie manuală în şase trepte şi tracţiune faţă. Următorul nivel de echipare, Longitude, porneşte de la 20.802 Euro + TVA, pentru propulsorul pe benzină, şi de la 22.296 Euro + TVA pentru motorizarea 1.6 MultiJet de 120 CP cuplată la o transmisie manuală în 6 trepte şi propulsie faţă. Versiunea de top disponibilă în acest moment este Limited, 2.0 MultiJet de 170 CP, cu transmisie automată în nouă trepte şi tracţiune integrală, şi porneşte de la 29.019 Euro + TVA. Preţurile pentru Trailhawk vor fi disponibile anul viitor.

Sursa: promotor.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×