Jandarmi, rupţi cu bătaia, de hoţi de motorină. Au fost atacaţi cu bătele

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
09/03/2018, 18:56
Jandarmi, rupţi cu bătaia, de hoţi de motorină. Au fost atacaţi cu bătele

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe raza localităţii Ciorani a observat că dintr-o cisternă de 20 de tone se sustrăgea produs petrolier. Lângă cisterna în cauză se mai afla o autoutilitară încărcată cu mai multe canistre de diferite dimensiuni în care era transportat produsul petrolier cu miros specific de motorină.

În momentul cei doi hoţi au fost prinşi în flagrant, unul dintre ei a cerut prin staţie ajutor, la faţa locului venind patru indivizi înarmaţi cu bâte care au lovit jandarmii şi au provocat daune autoturismului cu care aceştia se deplasau.

Cei doi jandarmi răniţi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urma incidentului, agresorii au părăsit zona.

Şeful IJJ Prahova, Liviu Coman, a precizat că, până la acest moment, patru persoane implicate în conflict au fost duse la secţia de Poliţie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de ultraj şi furt calificat.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×