Jandarm dispărut în Timișoara! Tânărul este șef de promoție și a fost văzut ultima dată urcând într-un taxi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 15:12
Jandarm dispărut în Timișoara! Tânărul este șef de promoție și a fost văzut ultima dată urcând într-un taxi
Jandarm dispărut în Timișoara

Dispariție misterioasă în Timișoara, unde un jandarm în vârstă de 23 de ani a fost văzut ultima dată duminică dimineața urcând într-un taxi. Familia și colegii de muncă spun că tânărul a dispărut din acel moment, iar autorătățile solicită ajutorul populației!

Jandarm dispărut în Timișoara

Mădălin Nisipeanu, șeful promoției 2019, a dispărut duminică dimineața, ultima oară fiind văzut în timp ce urca într-un taxi, în zona Complexului Studențesc din Timișoara, în jurul orei 04.20.

Tânărul jandarm în vârstă de 23 de ani, este originar din orașul Țicleni, județul Gorj, și a absolvit anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, ca șef de promoție.

Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara

„Este colegul nostru. La momentul anunțării dispariției, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoția septembrie 2019, absolvent al Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani.

Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. El a fost șef de promoție, a absolvit ca șef de promoție, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituției, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor.

A fost repartizat din Școala Militară în Timișoara”, a declarat, pentru Mediafax, Emilia Margareta Fînață, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timișoara.

Acestea sunt semnalmentele lui Ionuţ Mădălin Nisipeanu: 1.65 înălțime, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariției purta o pereche de pantaloni albaștri, tricou negru, o geaca maro și poartă ochelari de vedere.

Oamenii legii îi sfătuiesc pe cetățenii care pot oferi detalii despre jandarmul dispărut să sune de îndată la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată secție de poliție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×