Încă un producător sexual demascat la Hollywood! A fost chiar nominalizat la Oscar!

Filon Stan   
în Hotnews
23/10/2017, 17:15
Încă un producător sexual demascat la Hollywood! A fost chiar nominalizat la Oscar!

Încă un producător din cetatea filmului demascat ca prădător sexual! Producătorul James Toback, în vârstă de 72 de ani, este acuzat de zeci de femei că le-ar fi hărţuit sexual! Producătorul James Toback, în vârstă de 72 de ani, nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului „Bugsy”, în care rolul principal i-a revenit actorului Warren Beatty, este acuzat de cel puţin 38 de femei de hărţuire sexuală. Scandalul, scos la iveală de o investigaţie a jurnaliştilor de la Los Angeles Times!

Spre deosebire de Harvey Weinstein, care vâna actriţe debutante sau nume celebre şi le invita în camera lui de hotel, Toback avea o altă abordare. Bărbatul punea ochii pe o tinere studente sau chiar eleve de liceu, apoi intra în vorbă cu ele în Central Park, la coadă la bancă sau la farmacie. Le spune că este un producător faimos şi că el l-a „inventat” pe Robert Downey Jr., după ce a produs trei filme în care a jucat acesta. Dacă tinerele nu îl credeau, producătorul scotea la iveală mai multe articole decupate din ziare, care îi menţionau numele. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

James Toback, acuzat de hărţuire sexuală! „Audiţii” la hoteluri ieftine

Le propunea victimelor sale să vină la audiţii pentru un rol într-un film produs de el şi le promitea că o să le facă staruri la Hollywood. Audiţiile false erau organizate în camere obscure de hotel, în rulote de film sau chiar în parcuri publice. Toback le punea tinerelor întrebări cu caracter sexual, se lăuda că a întreţinut relaţii sexuale cu vedete şi apoi le spunea că „nu poate funcţiona” dacă nu se autosatisface de câteva ori pe zi.

Cele 38 de femei au poveşti similare, spunând că Toback obişnuia apoi să se masturbeze în faţa lor sau, în unele cazuri, să le abuzeze sexual. Contactat de The Times, Toback a negat acuzaţiile, spunând că nu le-a întâlnit niciodată pe aceste femei sau că dacă le-a întâlnit „a fost doar pentru 5 minute şi nu îşi aminteşte de ele”.

Producătorul a mai adăugat că îi este fizic imposibil să facă acele lucruri de care este acuzat, întrucât suferă de diabet şi are probleme cu inima. Însă 31 dintre cele 38 de femei au acceptat să iasă în faţă şi să vorbească deschis despre experienţele lor cu Toback.

„Modul în care punea el problema era că aşa se fac lucrurile. M-am simţit ca o prostituată, am simţit că e vina mea, că mi-am dezamăgit familia şi apropiaţii pentru că am fost aşa naivă”, povesteşte actriţa Adrienne LaValley, despre o întâlnire cu Toback în 2008, când acesta s-ar fi masturbat în faţa ei şi a încercat să se apropie de ea, în ciuda protestelor tinerei, într-o cameră de hotel.

„Este un subiect deja cunoscut printre femei. De fiecare dată când cineva povesteşte că a fost abuzată sexual, răspunsul e: te-ai întâlnit cu Toback?”, spune Karen Sklaire, actriţă şi profesoară de actorie în New York.

Sari Kamin, o altă tânără care îl acuză pe Toback de hărţuire, spune că a fost abordată de acesta pe stradă, în Manhattan, şi că i s-a propus să joace în următorul film produs de acesta. La „audiţie”, producătorul i-ar fi cerut să se dezbrace şi a răbufnit furios atunci când aceasta a refuzat, spunându-i că nu va reuşi în lumea filmului dacă este atât de pudică. Alte zeci de femei au povestit cu lux de amănunte pentru jurnaliştii LA Times despre întâlniri asemănătoare cu producătorul.

Închide ×