Jaf cu topoare la un hotel foarte cunoscut! Hoţii au fugit cu bijuterii de milioane de euro!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/01/2018, 12:09
Jaf cu topoare la un hotel foarte cunoscut! Hoţii au fugit cu bijuterii de milioane de euro!

Jaf armat la celebrul hotel Ritz din Paris! Mai multe persoane înarmate cu topoare şi pistoale au intrat în hotelul din centrul capitalei Franţei, unde au spart mai multe vitrine care adăposteau bijuterii expuse de producători renumiţi ! 

Trei persoane au fost reţinute, însă alte două au reuşit să fugă. Nicio persoană nu a fost rănită, iar prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro, au anunţat surse din poliţie, citate de Le Figaro. Persoanele care au spart geamurile magazinului ar fi avut asupra lor topoare  şi două pistoale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Jaf la hotelul Ritz din Paris! Hoţii au furat bijuterii de 4,5 milioane de euro!

„La Ritz sunt expuse celebre bijuterii de la mari creatori”, a explicat o sursă din cadrul poliţiei.Cele trei persoane au fost reţinute de echipe ale poliţiei locale care se aflau în piaţa Vendome. 

Potrivit Le Figaro, scriitorul Frédéric Beigbeder se afla la Ritz în momentul jafului şi s-a refugiat în subsol când hoţii au intrat în barul Hemingway. Securitatea din cartier a fost întărită în 2014, după jafuri comise la mai multe firme din zonă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×