JAF ca-n filme în Suceava. Trei tineri au furat un seif cu bani şi bijuterii în valoare de 80.000 de euro

Mirela Apostol   
în Hotnews
25/06/2016, 10:29
JAF ca-n filme în Suceava. Trei tineri au furat un seif cu bani şi bijuterii în valoare de 80.000 de euro

Spargere ca în filme în localiatea suceveană Dumbrăveni. Trei tineri au furat la pont un seif cu zeci de mii de euro şi bijuterii. Cu o parte din banii furaţi şi-au cumpărat autoturisme de lux. Aşa au atras atenţia poliţiştilor care au dat de urma lor şi i-au încătuşat.

Mai multi indivizi au furat la pont un seif plin cu valuta si bijuterii. Cu o parte din banii furati si-au cumparat autoturisme de lux, scrie informatiata.ro.

Furtul a avut loc in data de 15 mai 2016, in intervalul orar 08.40-14.00 din locuinta unui barbat de 45 de ani, din comuna Dumbraveni. Atunci persoane necunoscute au intrat in imobilul barbatului, cand acesta nu era acasa, si au furat cu totul un seif neasigurat. Hotii au taiat ulterior seiful si au gasit in el 60.000 de dolari si bijuterii in valoare de aproximativ 20.000 de dolari.
Joi, 23 iunie, in continuarea cercetarilor efectuate de Politia orasului Salcea cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale, in cauza privind furtul respectiv, s-a reusit probarea activitatii infractionale a unui numar de trei suspecti. Este vorba de trei tineri de 19 ani, din municipiul Suceava, prinsi de politistii de la Salcea dupa o munca de cercetare minutioasa. Dupa furt indivizii si-au impartit prada. Acestia si-au cumparat doua autoturisme de lux, un BMW si un Audi decapotabil.

Cei trei autori, Catalin Ilie P., Iulian Claudiu C. si Florin Dumitru B. au fost retinuti preventiv pentru 24 de ore si incarcerati in arestul I.P.J. Suceava, iar vineri au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×