Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar din Timișoara! Cum au acționat hoții și câți bani au furat

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 16:29
Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar din Timișoara! Cum au acționat hoții și câți bani au furat GALERIE FOTO
Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar din Timișoara! Cum au acționat hoții și câți bani au furat

Jaf ca-n filmele de la Hollywood la o casă de schimb valutar, situată în centrului orașului Timișoara! Hoții au acționat cu o metodă ingenioasă și au reușit să plece cu o pradă uriașă în doar câteva minute. Păgubitul este afaceristul sirian Jabri Tabrizi, iar prejudiciul este de aproape 150.000 de euro.

Presa locală a relatat faptul că aceasta era singura casă de schimb valutar deținută de cunoscutul om de faceri Jabri Tabrizi care nu are paznic în permanență, ci doar sistem de supraveghere și alarmă. Iar acest lucru îi face pe anchetatori, dar și pe proprietar să creadă că hoții ar fi acționat la pont.

Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar din Timișoara

Spargerea de zeci de mii de euro s-a dat în jurul orei 05:00 dimineața. Casa de schimb valutar se află pe bulevardul Republicii din Timișoara, care se învecinează cu rectoratul Universității Politehnica, chiar la intrarea în Piața Victoriei, tirează opiniatimisoarei.ro.

Surse din anchetă au declarat că tâlharii au adus un sistem de bruiaj pe care l-au folosit împotriva alarmei și, ulterior, au spart avertizorul sonor și luminos. Ca să intre în incinta casei de schimb valutar, atacatorii au tăiat gratiile aflate la un geam lateral situat într-un gang. Odată ajunși înăuntru, hoții au tăiat seiful din care au luat aproape 150.000 de euro și s-au făcut nevăzuți în doar câteva minute.

Hoții au plecat cu prada în doar câteva minute

Ca să se asigure că nu vor lăsa dovezi în urma lor, tâlharii au luat cu ei și serverul în care se stocau imaginile de pe camerele de supraveghere. Anchetatorii sosiți la fața locului au luat amprente și încearcă acum să-i prindă pe hâlhari care și-au făcut singuri un cadou de lux acum, înainte de Crăciun. Polițiștii din Timișoara sunt în alertă și speră să-i găsească curând pe vinovați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×