iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă, 2 martie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 18:30
iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă, 2 martie GALERIE FOTO
iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă, 3 martie

iUmor a avut premiera sezonului 6 în data de 23 februarie și deja a adunat pe scena show-ului oameni din toate colțurile lumii, râsete și multă voie bună astfel încât nici nu știi ce ar putea să mai urmeze. Fii cu ochii aici pentru a urmări Live Online ce se va mai întâmpla pe scena hazului, de la ora 20:00. Până acum, de departe momentul viralizat a fost al Irenei Boclincă.

iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă, 2 martie

Aceasta a făcut ravagii cu discursul ei în care a imitat-o foarte bine pe Viorica Dăncilă și a cucerit publicul, așa că ei au votat-o și au trimis-o direct în finala celebrului concurs. „Nu poți să faci parodie pe oricine, în primul rând trebuie să mă atragă un personaj, să mă inspire anumite elemente, așa cum au fost în acest caz coafura sau comportamentul. Alte doamne din politica românească nu mi s-au părut atât de ‘colorate’ pentru personajul meu”, a declarat actrița pentru adevărul.ro.

Noul sezon are la masa juriului aceleași vedete: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, însă ce s-a schimbat este unul dintre prezentatori. Șerban Copoț va fi gazda emisiunii alături de Dan Badea. „E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt.

iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă, 3 martie
Se anunță o ediție incendiară

Vezi Live Video emisiunea iUmor pe STIRIMONDENE

A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a povestit comediantul despre noul rol de gazdă.

iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă, 3 martie
iUmor a avut premiera sezonului 6 în data de 23 februarie

Altă surpriză de proporții din partea producătorilor show-ului este că la fiecare ediție vor fi luați la roast una dintre vedetele din showbiz-ul românesc. Prima a fost Andreea Marin, care a mărturisit că s-a bucurat de experiență și chiar îndeamnă la mai multe răsete, distracție și bine. „E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alţii?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuşi să ia viaţa peste picior.

Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne şi simţim bine. Mereu am emoţii când intru pe scenă şi poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experienţă, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoţie în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reuşeşti să transmiţi şi să ajungi la inimile oamenilor“, a declarat Zâna Surprizelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×