Iulie, luna schimbărilor pentru zodii! Patru nativi care vor trece prin adevărate transformări

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/06/2019, 17:25
Iulie, luna schimbărilor pentru zodii! Patru nativi care vor trece prin adevărate transformări
Iulie, luna schimbărilor pentru zodii! Patru nativi care vor trece prin adevărate transformări Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul lunii iulie este influențat de două fenomene importante: eclipsa totală de soare și eclipsa parțială de lună. Eclipsa totală de soare va avea loc pe 2 iulie, în Rac, iar eclipsa parțială de lună va avea loc în Capricorn, în data de 17 iulie. Aceste două evenimente vor aduce schimbări majore pentru toate semnele zodiacale. Efectele celor două eclipse se vor resimți chiar și la 6 luni după producerea lor.

Ce au rezervat cele două eclipse zodiilor

Luna iulie este marcată de două evenimente importante: eclipsa totală de soare și eclipsa parțială de lună. Aceste două fenomene astrale le transmit nativilor emoții intense, siguranță, grijă și securitate. Eclipsa de soare va avea loc în data de 2 iulie și va genera transformări profund eși puternice. Nativii horoscopului european vor recepta aceste transformări ca fiind traumatizante. Anumite relații sau parteneriate se pot încheia brusc. Eclipsa de lună va avea loc pe 17 iulie în preajma lui Pluton. Deciziile, acțiunile, dar și momentele vor fi trăite la intensitate maximă. În iulie toate planetele sunt retrograde. Sfatul nostru este ca în aceatsă perioadă că revizuim anumite calcule. Proiectele și atitudinile vor determina următorii pași.

Berbec

Planeta Venus va tranzita casa familiei și a căminului pentru nativii în zodia Berbec. Cuplurile care au relații de lungă durată vor avea parte de armonie, securitate și siguranță emoțională. Luna aceasta latura vulnerabilă va ieși mai des la iveală. Pe plan profesional epuizarea își spune cuvântul. Berbecul va avea parte de accidentări, nervozitate excesivă și explozii temperamentale.

Taur

Planeta Mercur va retrograda în data de 8 iulie și acest eveniment îi va face pe nativii din Taur să îți revizuiască dorințele amoroase, aventurile, flirturile și afecțiunea. Este necesar să îți reaminșeti ceea ce îți dorești de la partenerul de viață. Sfătuiște-te cu familia legat de partea financiară. S-ar putea să fie nevoie să faci economii. Eclipsa de soare le va transmite nativilor agitație și dorință de comunicare.

Gemeni

Iulie este o perioadă ideală pentru a reflecta asupra valorilor din realția de cuplu, asupra fidelității, intimității și a dăruirii. Unii nativi vor uita de angajamentele anterior și simt nevoia de libertate de mișcare. Nativii singuri seduc foarte ușor mulțumită umorului și laturii sensibile. Astrologii recomandă nativilor în Gemeni să gestioneze foarte atent resursele finaciare. Ia-ți liber de la serviciu dacă vrei să fi liniștit și calm.

Iulie va fi tranzitată de 2 evenimente majore: eclipsa totală de soare și eclipsa parțială de lună
Patru nativi vor trece în lun iulie prin schimbări dramatice
Sursa foto: pixabay.com

Rac

Eclipsa de lună este responsabilă cu relații cu cei din jurul nostru, asocierea și căsnicia. Anumite relații ar putea ajunge în impas și acest lucru necesită decizii radicale. Încearcă să fi independent financiar și definește foarte clar care sunt limitele și posibilitățile materiale de care dispui pentru a evolua în carieră.

Leu

Pe plan sentimental nativii acestei zodii au parte de provocări, răsturnări de situație și atracții neașteptate. Intri într-o perioadă în care vrei să reînvii pasiunea și romantismul din viața ta. Este o perioadă ideală pentru a încheia pactul cu trecutul. Este momentul să îți schimbi viață, emoțional, dar și să adopți un stil sănătos.

Fecioară

Nu te mai gândi la trecut și începe să legi prietenii noi. Socializarea te va scoate din impas și vei reuși să ieși din cercul de prieteni în care nu te simți plăcut. Mercur este retrograd luna ceasta și vei avea timp să te odihnești și să te ocupi de anumite hobby-uri de care ai uitat în ultima vreme.

Balanță

Balanțele simt nevoia să-și încarce bateriile luna aceasta. Stai pe lângă prieteni care te vor ajuta să te relaxezi și îți vor da sfaturi care îți vor deschide mintea. Nativii acestei zodii simt nevoia de senzații tari și sunt tentați să redescopere puterea de seducție și flirturile. Sfatul nostru este să nu dai speranțe deșarte și să te gândești și la sentimentele celorlalți. În carieră s-ar putea să intervină schimbări.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au posibilitatea de a le arăta celor din jur cât de capabili sunt, munca, dar și curajul care i-ar putea propulsa în carieră. Meritele vă vor fi recunoscute luna aceasta. Nu este exclus să fi promovat la locul de muncă. Viața amoroasă va fi presărată cu răsturnări de situație. O persoană din cercul tău de prieteni îți va schimba modul de gândire și își va readuce optimismul.

Săgetător

Pe plan profesional vei avea parte de investiții și colaborări care te vor propulsa în carieră. Ambiția și reputația profesională te vor ajuta să duci la bun sfârșit proiectele și angajamentele. Pe plan sentimental este indicat să îți revizuiești atitudinea și comportamentul față de persoana iubită. Canalizează-ți energia pe lucrurile cu adevărat importante. Evită conflictele și agitațiile interioare.

Capricorn

Relația cu eul interior nu stă pe roze și asta se vede în relațiile cu cei din jurul tău. Anumite parteneriate și relații de afaceri vor fi marcate de tensiuni, momente de criză, cofuzii și neînțelegeri. Unele dintre acestea se vor încheia sau vor duce la reînnoiri. Luna aceasta gândește-te mai mult la tine, petrece cât mai multe momente de relaxare, doar cu tine. Dacă simți că nu ai energie mergi la medic și fă-ți analizele necesare.

Vărsător

Iulie este o lună perfectă pentru a-ți porni propria afacere. Nu vei fi ocolit de tensiuni și peripeții. În viața amoroasă lucrurile tind să meargă în direcția greșită. Mesajele pe care le transmiți sexului opus sunt contradictorii. Nu reușești să îți dai seama la timp de intențiile celui de lângă tine. Ai suficientă energie să treci peste momentele de slăbiciune și oboseală. Resursele interioare te vor ajuta să găsești soluții să mergi mai departe.

Pești

Fă-ți timp pentru tine, mergi la medic pentru controlul de rutină pe care l-ai amânat în ultima perioadă. Viața ta amoroasă se va reinventa în iulie și te vei bucura de romantism, seducție și tandrețe. Nativii aflați într-o relație vor face pasul următorul care le va aduce armonie și înțelegere. Banii tăi vin doar dacă muncești așa că pune osul la treabă dacă vrei să ai bget pentru ieșiri în oraș sau de ce, în vacanță.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×