Iulia Vântur şi Salman Khan s-au căsătorit deja? Gestul care trădează totul

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/05/2016, 12:17
Iulia Vântur şi Salman Khan s-au căsătorit deja? Gestul care trădează totul GALERIE FOTO

Toată lumea o ştie în siguranţă, în „Ferma vedetelor” din Cipru, însă Iulia Vântur e acolo doar pe micile ecrane, emisiunea ProTV fiind înregistrată. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi indieni pe aeroportul din Mumbai, India, însă nu singură, ci alături de familia actorului indian, semn că lucrurile devin din ce în ce mai serioase.

Iulia Vântur (35 de ani) pare să fi fost acceptată din plin în familia iubitului indian, actorul Salman Khan (50 de ani). Imaginile surprinse recent sunt grăitoare: Iulia o ţine de mână pe nimeni alta decât mama lui Salman Khan, o doamnă serioasă, care nu „scapă” nici un zâmbet.

S-ar părea că Iulia, mama şi sora actorului au aterizat în noaptea de miercuri spre joi pe aeroportul din Mumbai. Conform jurnaliştilor indieni de la Mumbay Times, cele trei veneau din Punjab, unde Salman a fost ocupat cu filmările pentru ultima parte a peliculei „Sultan. Alături de vedeta noastră au mai ieşit din aeroport sora actorului, Alvira Agnihotri şi soţul acesteia, dar şi mama lui Salman, Sushila Charak. Aceasta însă a făcut un gest suprem la vederea fotografilor şi s-a sprijinit pe braţul Iuliei, apoi a luat-o şi de mână. Gestul care nu prea se face decât între rude foarte apropiate a ridicat multe semne de întrebare. Acest lucru i-a uimit pe fanii care au văzut fotografiile postate pe reţelele de socializare, speculând faptul că cei doi s-ar fi căsătorit deja sau ar fi pe cale să o facă, având în vedere cât de bine se înţeleg Iulia şi „soacra”.

Mai târziu, după ce Salman Khan a ieşit şi el de pe aeroport, prin altă parte, au apărut şi câteva poze cu ei doi stând la o masă cu nişte prieteni, actorul îi arăta unui amic ceva pe telefon, iar Iulia era curioasă să vadă despre ce e vorba. Iulia nu a putut fi contactată pentru a comenta imaginile. Oricum, în nici o ocazie, Vântur nu a spus clar dacă are o relaţie cu Salman Khan. Nici starul indian nu a fost mai generos în declaraţii. Salman face senzaţie în India, cu rolurile sale, şi e unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood. A jucat în nu mai puţin de 80 de filme indiene şi a ocupat poziţia a şaptea în topul din 2004 realizat de People Magazin al celor mai frumoşi bărbaţi din lume.

Citeşte mai mult pe www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×