DESPĂRŢIRE / Iulia Vântur a părăsit India cu scandal!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/03/2015, 10:42
DESPĂRŢIRE / Iulia Vântur a părăsit India cu scandal!

Din februarie, Iulia Vântur şi Salman Khan nu mai formează un cuplu, iar vinovată pentru această despărţire ar fi… o altă femeie. E vorba despre actriţa Jacqueline Fernandez, din cauza căreia românca noastră i-a făcut actorului indian o criză de gelozie de toată frumuseţea, în public.

Slăbiciunea lui Salman Khan sunt, fără doar şi poate, femeile frumoase. Iar relaţia cu Iulia Vântur a ajuns pe butuci tot din cauza unei domnişoare superbe, care i-ar fi cucerit iremediabil inima starului indian, încă din perioada când acesta se iubea cu românca. Potrivit jurnaliştilor din India, lui Salman i-a căzut cu tronc actriţa Jacqueline Fernandez, de care s-a îndrăgostit în timp ce filma pelicula “Kick”.

În paralel, Salman desfăşura un alt proiect la Bollywood, “Prem Ratan Dhan Payo”, la a cărui turnare a participat şi Iulia. Vedeta noastră i-a pândit fiecare mişcare iubitului ei şi astfel a aflat că acesta îi dădea mesaje lui Jacqueline. Ba chiar actriţa originară din Sri Lanka şi-a permis la un moment dat să îl sune, în vreme ce românca noastră era prin preajmă. Acest lucru i-a pus capac Iuliei. Blonda a făcut o criză de gelozie în faţa echipei de filmare, reproşându-i lui Salman că îi acordă prea multă atenţie colegei lui de breaslă.

Apoi, şi-a făcut bagajele şi a venit val-vârtej în România. Şi dovadă că bănuielile româncei aveau un sâmbure de adevăr este faptul că Salman e acum nedespărţit de Jacqueline, după care se ţine ca un căţeluş.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×