Iulia Vântur a plecat din India! Iubita lui Salman Khan a făcut dezvăluiri

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/12/2019, 19:23
Iulia Vântur a plecat din India! Iubita lui Salman Khan a făcut dezvăluiri
Iulia Vântur, în rol de agent secret. Sursa foto: Instagram

După ce a dat lovitura în India, Iulia Vântur se pregătește să cucerească și cetatea filmului de la Hollywood cu noul său film, poate cel mai îndrăzneț proiect în care a fost implicată. Fosta prezentatoare TV va face parte din distribuția unui serial de acțiune, filmat și produs în Londra. Frumoasa blondină nu putea refuza o asemenea oportunitate, chiar dacă acum va trebui să stea departe de iubitul său, celebrul actor indian Salman Khan.

Iulia Vântur, agent secret în noul său film

Regizat de Nick Mckinless, care poartă semnătura unor producții importante precum „Transformers”, „Game of Thrones”, „The Fury” sau „Justice League”, serialul ne-o aduce pe Iulia Vântur într-o ipostază cu totul inedită. Românca noastră va intra în pielea unui agent secret care lucrează pentru agenția secretă a Guvernului și soluționează cele mai dificile cazuri.

Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională. Sunt extrem de încântată să am o șansă de a juca rolul unei femei puternice, pricepute și talentate, care nu lasă nicio piatră neîntreruptă pentru a rezolva vreun caz care vine pe parcursul ei”, a dezvăluit fosta știristă de la Pro TV, vizibil entuziasmată de noua provocare.

Iubita lui Salman Khan s-a antrenat din greu pentru rol

Arta cere sacrificii, iar Iulia Vântur a simțit pe pielea sa acest lucru, odată cu noul său rol, pentru care s-a antrenat din greu. Fiind vorba despre o producție plină de acțiune, românca a trebuit să învețe o serie de tehnici de luptă specifice.

M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, a mai spus frumoasa blondină.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×