Iubitul Ionelei Prodan, decizie uluitoare după moartea artistei: „Nu suportă singurătarea!”

în Stiri de ultima ora
24/04/2018, 16:50
Iubitul Ionelei Prodan, decizie uluitoare după moartea artistei: „Nu suportă singurătarea!”
Toni Antohi a fost dărâmat de pierderea Ionelei Prodan, femeia pe care a iubit-o mai bine de douăzeci de ani.

Viaţa privată a cântăreţei a fost întotdeauna una foarte discretă. Iubitul Ionelei Prodan, decizie uluitoare după moarte artistei! Răvăşit de durere a ales acest drum…

Ionela Prodan a rămas văduvă în 1992, când poliţistul Traian Tănase, cu care a fost căsătorită, s-a stins din viaţă. La 51 de ani, l-a cunoscut pe cel alături de care avea să trăiască până la finalul vieţii.

Iubitul Ionelei Prodan, decizie uluitoare după moartea artistei! Pleacă în Moldova!

Toni Antohi este cel care i-a fost alături mai bine de douăzeci de ani Ionelei Prodan. După dispariţia acesteia, bărbatul a stat trei zile nedezlipit de sicriul cântăreţei, pe care a iubit-o enorm. Inginerul, care nu a fost însurat cu solista, este acum răvăşit de durere şi a luat o decizie care pe mulţi i-a surprins. Toni Antohi a decis să părăsească vila unde a trăit cu Ionela Prodan şi să se întoarcă la casa natală din Moldova. Antohi nu suportă să locuiască singur în casa din Vitan a cântăreţei, conform Click.

Mărturisesc că mi-a fost greu după moartea lui Traian. Însă anii au trecut și mi-am regăsit liniștea sufletească lângă cel de-al doilea soț, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea, în trecut, Ionela Prodan pentru gds.ro.

Sursa foto: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×