IUBITA lui Cristea, acuzată de proxenetism! „I-a aruncat hainele!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/02/2015, 08:55
IUBITA lui Cristea, acuzată de proxenetism! „I-a aruncat hainele!” GALERIE FOTO

Bianca nu a prea avut liniste in primele luni de relatie cu Adrian Cristea. Fotbalistul nu putea sa fie, pe atunci, barbatul unei singure femei si, din acest motiv, mai calca si stramb, lucru care o deranja teribil pe roscata. Surprinzator, una dintre fetele cu care a tradat-o “Printul” a fost nimeni alta decat Marinela Avadani, colega ei de podium, o tanara cu o reputatie indoielnica in oras si o fosta iubita a jucatorului.

Avadani si-a bagat coada in relatia dintre eiSurse din preajma Biancai sustin ca in momentul in care a aflat ca Adi juca pe mai multe fronturi, diva a luat pur si simplu foc si, pentru o perioada, i-a dat papucii lui Cristea. “Nici nu trecusera vreo doua luni de relatie, ca el a si iesit cu Marinela Avadani, una dintre fostele lui iubite! Dragusanca a aflat si s-a suparat ingrozitor, i-a aruncat lucrurile in strada si i-a zis ca nu mai vrea sa mai aiba de a face niciodata cu el, mai ales ca o cunostea bine pe manechina si, culmea, se intersecta cu ea mereu la prezentarile de moda!”, a spus o apropiata de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Dupa o luna de la tradare, Dragusanca l-a iertat pe „Print”. Dupa o luna insa, Bianca a sters cu buretele toata supararea si l-a iertat pe Cristea! “A pus totul pe seama faptului ca doar conflictul dintre ei l-a determinat pe jucator sa se duca la alta femeie, nicidecum pe dorintele nestapanite ale fotbalistului iubaret. In plus, nu s-a luat nici de Marinela. A considerat ca fata nu avea nicio vina”, a mai spus amica Biancai.

In ceea ce o priveste pe Marinela, de la impacarea lui Cristea cu Dragusanca a preferat sa se retraga si sa se intalneasca doar cu barbati cu bani, care sa o intretina. Din pacate, deciziile luate au plasat-o acum intr-un dosar de prostitutie si proxenetism ce tinda sa puna o pata pe fiecare dintre fetele implicate in ancheta.

SURSA: WOWBIZ.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×