Iubita lui Dorian Popa, despre sarcină: „Deja am 36 de ani, urmează!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
14/11/2018, 12:02
Iubita lui Dorian Popa, despre sarcină: „Deja am 36 de ani, urmează!”
Iubita lui Dorian Popa, despre sarcină „Deja am 36 de ani, urmează!”

Iubita lui Dorian Popa, Claudia, a discutat despre o posibilă viitoare sarcină. Claudia Iosif sau Babs, așa cum este cunoscută în mediul online, a vorbit despre copii și căsătorie, dar și despre adopție. Babs ia în calcul să facă un copil cât mai rapid, iar Dorian o susține. Cuplul își dorește să aibă un bebeluș, iar Claudia Iosif a început să își simtă ceasul biologic. „Nu cred că am mai spus asta. Am vorbit cu Dorian, ne dorim un copil. Am 36 de ani și trebuie să fac și pasul ăsta”, declară Claudia Iosif.

Bruneta este convinsă că va avea un copil biologic, dar își dorește – la fel de mult – să mai adopte un suflet nevinovat. „După ce voi avea copilul meu, vreau să înfiez un copil. Mi se pare un gest foarte nobil! Va veni și momentul ăsta!”, mărturisește Claudia. Cât despre căsătorie…iubita lui Dorian are altă părere: „Nu cred în căsătorie, mi se pare un bal mascat!”

De ce nu se căsătorește Dorian Popa cu Claudia Iosif

Claudia Iosif și Dorian Popa sunt împreună de foarte mulți ani. Cei doi plănuiesc să aibă un copil împreună
Claudia Iosif și Dorian Popa sunt împreună de foarte mulți ani. Cei doi plănuiesc să aibă un copil împreună

Cei doi au fost zăriți împreună la un eveniment monden și au fost întrebați despre căsătorie. S-au speculat foarte multe despre relația dintre Dorian și Claudia, dar cea din urmă a oferit presei un răspuns la această curiozitate:

 „Nu bat clopote de nuntă! Să ştii că eu nu m-am visat niciodată mireasă, nici când eram mică. Nu mi se pare acest lucru prioritar, important este ca noi doi să ne înţelegem bine, poate în viitor vine şi un copil. Nu cred că o petrecere este atât de importantă, din punctul meu de vedere. Noi vorbim despre nuntă într-un mod negativ, pentru că ne uităm la televizor, la nunţile altora, şi ni se pare că nu mai e bucuria de odinioară, totul a devenit un stres”, a spus Claudia Iosif, conform Click!.

Dorian este un bărbat extrem de romantic, iar Babs a mărturisit acest lucru: „Relaţia dintre noi e la fel ca la început, chiar aş putea să spun că e mai bine, pentru că e mai închegată, mai matură. Ultimul gest romantic făcut de Dorian a fost atunci când ne-am ciondănit şi, ca să mă împace, mi-a adus prăjitura mea preferată, tocmai când eu eram la dietă. Nu sunt o femeie geloasă, de asta a rezistat relaţia. Gelozia, din punctul meu de vedere, nu are ce căuta într-o relaţie, mai ales cu o persoană publică”, a mai spus Claudia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×