Iubirea n-are vîrstă! Ce mari pasiuni a stîrnit frumoasa Instagramului! GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
22/02/2016, 12:13
Iubirea n-are vîrstă! Ce mari pasiuni a stîrnit frumoasa Instagramului! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Christina Micu (autointitulată Ich) este unul dintre motivele pentru care mulţi tineri români vor unirea cu fraţii de peste Prut. Veşti proaste pentru unionişti, însă: Christina nu se uneşte aşa, chiar cu orice român.

Christina şi viaţa ei personală: o comedie clasică, alb-negru de-a dreptul. Din informaţiile noastre, moldoveanca este amatoare mai degrabă de bărbaţi care au şi ceva în cap, am spune chiar mai trecuţi prin viaţă. Banii nu contează aşa mult. Doar ştiţi vorba aia: ”nu contează banii, bogat să fie!”

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Unul dintre bărbaţii căruia Christina i-a sucit minţile şi i-a dat peste cap testele cardiace este mai celebru pentru calitatea de tată a lui Nicola Saikaly, fostul Ginei Pistol şi-al Roxanei Ungureanu.

Celălalt este român şi e celebru fără să fie nevoie să apelăm la rudele dumisale: milionarul Răzvan Petrovici. Faptul că vârstele celor doi bărbaţi din viaţa Christinei depăşesc fără emoţii, însumate, 100 de ani, nu este neapărat o problemă, nici nu trebuie să ne surprindă. Christina este în mod clar o prezenţă mondenă din altă categorie, cu gusturi mult mai elevate decât ale altor fotomodele în vogă, deci piesele vintage şi achiziţiile de epocă, fie ele şi masculine, se potrivesc profilului.
În plus, Christina este, după propriile-i spuse, o comediantă. Or faptul că nu a fost văzută cu un holtei celebru al Bucureştiului, ci cu tatăl acestuia, este realmente foarte amuzant.

Cu Saikaly senior, Christina se vede de obicei la un restaurant libanez din Herăstrău. CANCAN.ro a surprins-o în compania libanezului de două ori, de fiecare dată în acelaşi local.

Încă de prima oară când au fost văzuţi, în octombrie 2015, a fost evidentă afecţiunea pe care Saikaly Senior o nutreşte pentru moldoveancă. Fără să se sfiască de faptul că se puseseră la vedere, chiar la prima masă din restaurant, Saikaly a mângâiat-o pe Christina drăgăstos, peste masă. Probabil că atunci când doctorul personal i-a recomandat lui tătăiţă să mai sară peste mese, ca să se menţină în formă, omul nu se gândea tocmai la chestia asta.

A doua oară când au fost zăriţi a fost pe 23 decembrie 2015, în jurul orelor 17, la acelasi restaurant. Nykola şi seniorul au venit primii şi se anunţa o întrevedere familială şi atât. După 5 minute, însă, a apărut ceea ce toată lumea credea că e nora, adică Christina. A fost clar în scurt timp, din atenţia pe care frumoasa domnişoară i-o acorda aproape exclusiv tatălui, că nu se punea problema de noră, ci eventual de mama vitregă. Faptul că ulterior la masă a mai venit o tipă, pe care Christina a luat-o de la intrare şi le-a prezentat-o celor doi, ne face să credem că simpatica moldoveancă s-a gândit şi la ăla micu’, la Nicola.

Veni, vidi, Petrovici

Cu mult mai tinerelul Răzvan Petrovici (la 48 de ani e puţin probabil ca sosia Angelinei Jolie să spere deja la vreo moştenire iminentă), Christina se vede ceva mai des. Ultima oară au fost văzuţi chiar sâmbătă seara, la un bar din nordul capitalei. Puţin cunoscut în lumea mondenă, Petrovici este cunoscut în cea a afacerilor ca un milionar în zona imobiliarelor, dar şi a centrelor comerciale, unde însă nu a avut noroc. Primul care a reuşit un faliment răsunător, adică. Se întâmpla în 2006, când Univers’all, primul lanţ de retail românesc, se prăbuşea cu zgomot şi Petrovici suferea intens, anunţând chiar că va renunţa la afacerile din România şi se va dedica pieţei asiatice, unde ”afacerile se pot face mai bine”. Se vede treaba că n-a ajuns până în Asia, dar ceva mai la est tot s-a mutat: la amiciţia pasională cu o superbitate din Republica Moldova.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×