Galerie FOTO emoţionantă! MINUNE după INCENDIU! Cu arsuri de 65% din corp, A SUPRAVIEŢUIT şi a fost CERUTĂ în CĂSĂTORIE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/11/2015, 12:35
Galerie FOTO emoţionantă! MINUNE după INCENDIU! Cu arsuri de 65% din corp, A SUPRAVIEŢUIT şi a fost CERUTĂ în CĂSĂTORIE! GALERIE FOTO

Galerie FOTO emoMINUNE după INCENDIU! Cu arsuri de 65% din corp, A SUPRAVIEŢUIT şi a fost CERUTĂ în CĂSĂTORIE!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI EMOTIONANTA CU CEI DOI!

Turia Pitt este o tanara din Australia care acum 4 ani a fost prinsa intr-un incendiu de vegetatie in timpul ultra maratonului de 100 de km de la Kimberley.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Turia a suferit arsuri pe 65% din suprafata corpuluisi si0a pierdut patru degete de la mana stanga. Tanara a stat 5 luni in spital si pana in prezent a suferit mai multe operatii estetice.

In momentul in care ea a fost internata in spital, iubitul ei, Michael Hoskin a decis sa isi dea demisia de la munca si sa fie alaturi de iubita lui. Barbatul lucra ca politist.

In vara acestui an, el i-a cumparat tinerei si inelul de logodna, pe care i l-a daruit in timpul unei vacante in Maldive.

Cand a fost intrebat: „Ţi-a trecut vreun moment prin minte s-o părăseşti sau să angajezi pe cineva să aibă grijă de ea şi tu să-ţi vezi mai departe de viaţa ta?”, Michael a spus „m-am însurat cu sufletul ei, cu caracterul ei, şi ea e singura femeie care va continua să-mi împlinească visele.”.

Turia a marturisit ca ii multumeste zilnic lui Dumnezeu ca are un astfel de barbat langa ea: „Sunt coplesita de iubire”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×