Galerie FOTO emoţionantă! MINUNE după INCENDIU! Cu arsuri de 65% din corp, A SUPRAVIEŢUIT şi a fost CERUTĂ în CĂSĂTORIE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/11/2015, 12:35
Galerie FOTO emoţionantă! MINUNE după INCENDIU! Cu arsuri de 65% din corp, A SUPRAVIEŢUIT şi a fost CERUTĂ în CĂSĂTORIE! GALERIE FOTO

Galerie FOTO emoMINUNE după INCENDIU! Cu arsuri de 65% din corp, A SUPRAVIEŢUIT şi a fost CERUTĂ în CĂSĂTORIE!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI EMOTIONANTA CU CEI DOI!

Turia Pitt este o tanara din Australia care acum 4 ani a fost prinsa intr-un incendiu de vegetatie in timpul ultra maratonului de 100 de km de la Kimberley.

Turia a suferit arsuri pe 65% din suprafata corpuluisi si0a pierdut patru degete de la mana stanga. Tanara a stat 5 luni in spital si pana in prezent a suferit mai multe operatii estetice.

In momentul in care ea a fost internata in spital, iubitul ei, Michael Hoskin a decis sa isi dea demisia de la munca si sa fie alaturi de iubita lui. Barbatul lucra ca politist.

In vara acestui an, el i-a cumparat tinerei si inelul de logodna, pe care i l-a daruit in timpul unei vacante in Maldive.

Cand a fost intrebat: „Ţi-a trecut vreun moment prin minte s-o părăseşti sau să angajezi pe cineva să aibă grijă de ea şi tu să-ţi vezi mai departe de viaţa ta?”, Michael a spus „m-am însurat cu sufletul ei, cu caracterul ei, şi ea e singura femeie care va continua să-mi împlinească visele.”.

Turia a marturisit ca ii multumeste zilnic lui Dumnezeu ca are un astfel de barbat langa ea: „Sunt coplesita de iubire”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×