Îți mai aduci aminte de ”Domnul Problemă”? Cum arată acum și cu ce se ocupă

în Stiri mondene
21/04/2018, 09:33
Îți mai aduci aminte de ”Domnul Problemă”? Cum arată acum și cu ce se ocupă GALERIE FOTO
Domnul Problemă are astăzi o nouă formație, însă e total diferit față de cum îl știți

În anii 2000, făcea furori cu piesa ”Seniorita” (Beau, Beau), iar celebritatea lui Bogdan Trașcău atingea cote copleșitoare. Ulterior, a format un duet cu Sylvia de la Vegas, însă și de această dată mirajul s-a stins repede.

Au trecut 17 ani de la acel moment, iar astăzi ”Domnul Problemă” s-a schimbat radical. S-a mai îngrășat, că deh… arată a bărbat la casa lui, cu soția și copilul din ”dotare”.

Din 2004, Bogdan Trașcău s-a dedicat muncii de studio. Colaborează în această postură cu mulți artiști cunoscuți.  În 2007, a participat la Eurovision-ul de la Helsinki, cu Todomondo. Piesa „Liubi, Liubi, I Love You” a obţinut atunci 84 de puncte şi s-a clasat pe locul 13.

”Încă mai sunt mulţi care îmi spun Domnul Problemă. Probabil că n-am să scap de chesia asta, dar mi-o asum, e o parte din viaţa mea şi sunt foarte mândru de ea, pentru că am făcut foarte multă lume fericită. Multă lume s-a bucurat, a dansat, până şi copii – şi foarte mulţi! Era o perioadă frumoasă, se făcea muzică frumoasă ca şi acum şi repet chiar am cunoscut oameni frumoşi, am colaborat cu oameni frumoşi, printre care şi Andra, cu care au avut un featuring la vremea aceea”, a povestit Bogdan Taşcău în urmă cu câțiva ani, la o emisiune TV.

Din 2010, ”Domnul Problemă” a pus bazele unei noi formaţii, Free Deejays, cu Rareş Varniote. Probabil, l-ai văzut însă nu l-ai mai recunoscut pentru că păstrează atât de puțin din artistul de altădată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×