O româncă şi-a înşelat iubitul italian şi l-a lăsat fără 780.000 €! Incredibil cât de frumoasă e românca! Până şi italianul păgubit o vrea înapoi! Galerie foto

Filon Stan   
în Galerie foto
13/11/2017, 12:41
O româncă şi-a înşelat iubitul italian şi l-a lăsat fără 780.000 €! Incredibil cât de frumoasă e românca! Până şi italianul păgubit o vrea înapoi! Galerie foto GALERIE FOTO

Cea mai celebră blondă din localitatea gorjană Scoarţa, acuzată de fostul său iubit italian, cu 33 de ani mai în vârstă, că i-a furat întâi inima, apoi toată averea! Simona Mărgăian Tiriplică a fost notificată de un cabinet de avocatură din Bucureşti că are la dispoziţie nici o săptămână ca să îi restituie unui cetăţean italian suma de peste 780.000 euro şi mai multe bunuri primite, în ultimii doi ani de zile, de la septuagenar. Solicitarea s-a făcut la cererea italianului care a apelat, vineri, la avocat, în România, după ce a realizat că ar fi fost escrocat de gorjeanca focoasă. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Povestea de dragoste dintre frumoasa româncă şi bătrânelul italian a început în urmă cu doi ani la Milano. Tânăra l-a consolat în braţele ei pe italian, după ce acesta şi-a pierdut soţia. În cursul scurtei relaţii, italianul a făcut tot ce a putut să-şi satisfacă partenera. I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, după ce ar fi vândut o proprietate din Italia, dar i-a cumpărat şi o limuzină de lux. Şi-a răsfăţat iubita şi cu o excursie în Dubai, iar când banii s-au terminat i-a oferit chiar şi bijuteriile familiei, inclusiv pe cele ale răposatei sale soţii.

Italianul păcălit de o româncă cu 780 de mii de euro o vrea înapoi 

Blonda cu picioare lungi a reuşit să îl convingă pe italian să lase întreaga lui avere pe numele ei. Pentru scenariile puse la punct pentru a-l face pe italian să scoată bani, femeia ar fi avut nevoie de cooperarea chiar a soţului ei din ţară, pe care i l-a prezentat italianului drept garda sa de corp, dar şi de ajutorul mamei sale.  Frumoasa blondă se îmbolnăvea subit în România, iar italianul trimitea bani. A trimis chiar şi 70 de mii de euro la o singură tranzactie, susţine avocata lui, oana Anghel. Mai mult, casa din Milano a trecut-o chiar pe numele femeii. După o perioadă, tânăra l-a convins pe bătrân să vândă casa din Milano pentru a cumpăra una în Bucureşti, dar şi o locaţie mai mică tot în Milano. Din banii obţinuţi, Simona urma să-şi deschidă şi un coafor la Bucureşti. Din păcate pentru bătrânul înamorat, românca nu a fost de găsit după vânzarea casei.

Italianul susţine că aproape doi ani a durat relaţia. Într-o zi, bătrânul s-a trezit fără tânara care-i înveselea bătrâneţea.  Atunci a tras linie şi a calculat cât cheltuise. Italianul spune că a ajuns acum la sapă de lemn din cauza româncei, cu care avea mari planuri de viitor, planuri care implicau achiziţionarea unui salon de coafură pentru Simona, o casă pentru ei doi în Bucureşti şi chiar aducerea pe lume a unui copil, rod al iubirii dintre cei doi. A fugit imediat la poliţia din Milano, unde a făcut plângere. A venit chiar şi în România, unde încearcă, ajutat de avocata sa, să ia legatura cu fata. Bătrânelul a declarat că vrea să-şi recupereze banii… sau iubita!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×