Isus sau şeful statului? Creştinii sunt sfătuiţi să-l aleagă pe preşedinte, dacă vor să primească ajutor social

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/11/2017, 14:00
Isus sau şeful statului? Creştinii sunt sfătuiţi să-l aleagă pe preşedinte, dacă vor să primească ajutor social

O ştire incredibilă vine din China, acolo unde creştinii au de ales între Isus sau preşedintele ţării! Aceştia sunt îndemnaţi să îl aleagă pe şeful statului, dacă vor să primească ajutor din partea autorităţilor. 

Credincioşii creştini au început să înlocuiască tablourile religioase din locuinţe cu postere de susţinere ale partidului comunist şi conducătorul acestuia. Cei care se conformează au promisiunea clară că vor scăpa de sărăcie.

Isus sau şeful statului? Autorităţile vor să-i transforme pe creştini în membri loiali ai partidului comunist

Potrivit businessmagazin.ro, mii de creştini dintr-un sat extrem de sărac din Sud-Estul Chinei au înlocuit imaginile cu Isus cu cele ale preşedintelui Xi Jinping; autorităţile au promis că dezvoltă pentru aceştia un program de ajutor şi încearcă, totodată, „să transforme credincioşii creştini în membri loiali ai partidului”.

Plasat la marginea lacului Poyang, cel mai mare lac cu apă dulce din China, provincia Yugan este cunoscută deopotrivă pentru nivelul de sărăcie extremă al locuitorilor dar şi pentru procentul ridicat de creştini din această zonă.

Peste 11% din cei 1 milion de locuitori sunt, conform statisticilor, sub limita de sărăcie extremă, iar 10% dintre locuitori sunt creştini.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×