GALERIE FOTO. O mai ştii pe “Sclava Isaura”? A devenit CELEBRĂ şi a pozat în Playboy! Cum arată ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/04/2016, 12:47
GALERIE FOTO. O mai ştii pe “Sclava Isaura”? A devenit CELEBRĂ şi a pozat în Playboy! Cum arată ACUM GALERIE FOTO

„Sclava Isaura” fost prima telenovelă latino-americană difuzată în România după Revoluţie.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Serialul a fost vândut în peste 80 de ţări şi a avut un succes incredibil în toată lumea. A fost primul serial TV cu o actriţă străină căruia i s-a permis difuzarea în China comunistă.

Costume superbe, dragoste, intrigă, o „scalvă” frumuşică şi cu şarm, rigoare documentară, iată ingredientele unui serial care a spart audienţele. Difuzat de TVR în anul 1992, „Sclava Isaura” a fost, la acel moment, liderul incontestabil de audienţă, interesul pentru acest serial fiind comparabil, dincolo de diferenţele de gen, cu cel pentru „Dallas” sau „Twin Peaks”.

Lucelia Santos, interpreta sclavei Isaura, s-a născut pe 20 mai 1957 în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia şi încă de mică a început să cânte şi să danseze, fiind fascinată de scenă, deşi părinţii ei nu erau de acord. Mai mult, brazilianca a poza inclusiv in Playboy!

Actriţa s-a retras din lumina reflectoarelor din 2009, când a jucat în ultima telenovelă. De atunci preferă să se relaxeze şi să facă sport. Mamă a unui copil, actriţa este divorţată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×