Irinel Columbeanu a rămas fără bani?! Stă într-un apartament cu două camere şi conduce un Opel second-hand

Marian Popovici   
în Stiri mondene
25/04/2020, 16:10
Irinel Columbeanu a rămas fără bani?! Stă într-un apartament cu două camere şi conduce un Opel second-hand
Irinel Columbeanu a rămas fără bani?! Stă într-un apartament cu două camere şi conduce un Opel second-hand. Sursa: hepta.ro

Omul de afaceri Irinel Columbeanu nu o duce prea bine în perioada de pandemie. A ajuns să locuiască în chirie într-un apartament cu două camere şi să conducă o maşină second hand după ce a pierdut averea de zeci de milioane de euro.

Irinel Columbeanu a rămas fără bani?! Stă într-un apartament cu două camere şi conduce un Opel second-hand

Cancan scrie că problemele financiare ale omului de afaceri s-au complicat în pandemie. Şi, trecerea de la Bentley la Opel second-hand a fost una foarte rapidă. Ca şi cea de la vilă de lux la stat într-un apartament închiriat.

Primele probleme ale milionarului au apărut în 2012 când nu a mai reuşit să achite ratele pentru un credit de 5,5 milioane de euro, contractat în 2007. Timp ce cinci ani de zile, Irinel a fost bun platnic, dar apoi nu a mai putut să îşi achite ratele.

Toamna trecută omul de afaceri a trebuit să părăsească celebra vilă de la Izvorani

Banca a încercat să îşi recupereze prejudiciul în instanţă, iar toamna trecută omul de afaceri a trebuit să părăsească celebra vilă de la Izvorani. Banca a pus sechestru pe locuinţa de lux, moment în care Irinel a trebuit să se mute.

El s-a mutat într-un apartament cu două camere, într-un complex rezidenţial de la marginea Bucureştiului. Însă, luna trecută, omul de afaceri a fost ameninţat cu evacuarea şi din noua sa casă, după ce nu ar fi plătit chiria în ultimele şase luni.

Maşina Bentley este scosă la vânzare pentru doar 29.000 de euro

Mai mult, nici maşinile de lux nu poate să le păstreze. Irinel Columbeanu a fost nevoit să îşi scoată la vânzare maşina Bentley Continental, pe care a plătit în anul 2004 nu mai puţin de 240.000 de euro.

Însă în acest moment, maşina Bentley este scosă la vânzare pentru doar 29.000 de euro. Maşina pe care o conduce acum Irinel Columbeanu este un Opel Astra, pentru care ar fi plătit 7000 de euro, la mâna a doua.

Avere de 150 de milioane în 2007

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în 2006 şi 150 de milioane de euro în 2007.

Însă, criza financiară din 2009 l-a lovit din plin şi la finalul anului, din cele 150 de milioane de euro mai avea aproximativ 7 milioane de euro avere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×