Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, despre numirea ei la conducerea Organizaţiei de femei a PSD: „Nu intru în politică”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/02/2020, 17:39
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, despre numirea ei la conducerea Organizaţiei de femei a PSD: „Nu intru în politică”
Irina Tănase nu intră în politică. Sursa foto: Facebook

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a lămurit zvonurile privind intrarea sa în politică. Irina Tănase a declarat că nu intră în politică. Zvonurile arătau că aceasta ar fi vizat un post în conducerea Organizaţiei de femei a PSD.

Irina Tănase nu intră în politică

Irina Tănase a declarat că nu intră în politică. Iubita lui Liviu Dragnea a tranşat totul pe Instagram, acolo unde a transmis mesajul. ”Nu intru în politică”, a scris Irina Tănase pe Instagram. Zilele acestea au apărut nişte zvonuri potrivit cărora Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, ar intra în politică. Zvonurile arătau că Irina Tănase ar fi vizat Organizaţia de femei a PSD.

Irinei Tănase nu îi arde de politică, ea este supărată că Liviu Dragnea, iubitul ei se află în puşcărie. De altfel, Irina Tănase a postat un mesaj cu subînţeles de Ziua Îndrăgostiţilor. Irina Tănase a avut o Zi a Îndrăgostiţilor de coşmar, după cum reiese din postarea ei.

Cererea de suspendare a executării pedepsei a lui Liviu Dragnea, trimisă la Înalta Curte

Dacă cineva m-ar întreba ce este Iadul. I-aş răspunde că este distanţa dintre doi oameni care se iubesc”, a fost postarea Irinei Tănase pe Instagram-ul său.

Asupra relaţiei Irinei Tănase şi Liviu Dragnea au apărut nişte zvonuri conform cărora cei doi ar fi urmat să se departă. Apropiaţi ai iubitei fostului şef al PSD au infirmat zvonurile.

Speculaţiile privind divorţul apăruseră după ce Irina Tănase nu a mai fost văzută purtând un inel cumpărat de Liviu Dragnea. Apropiaţii Irinei au făcut lumină şi au declarat că inelul nu este unul de logodnă, este pur şi simplu un cadou făcut de Liviu Dragnea, astfel că acesta nu reprezintă nimic.

Irina Tănase poate să îl poarte sau nu într-o zi sau poate purta o altă bijuterie. Pe de altă parte, cererea de suspendare a executării depusă de Liviu Dragnea a fost trimisă de Tribunalul Bucureşti la Înalta Curte. Judecătoarea a spus că nu are competenţă să se pronunţe.

Liviu Dragnea a fost foarte deranjat. ”Nu am pregătire juridică, dar constat că, după o cerere de recuzare şi o cerere de abţinere respinse, acum Tribunalul vrea să mute la altă instanţă. Cred că în ritmul ăsta o să ajungem să se judece când se va termina mandatul”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, fostul şef al PSD, a fost condamnat, în mai 2019, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman la 3 ani şi şase luni de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×