Irina Tănase a răspuns la cea mai arzătoare controversă în legătură cu Liviu Dragnea: „Mami, Liviu e mai mare decât tata?”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/03/2020, 12:48
Irina Tănase a răspuns la cea mai arzătoare controversă în legătură cu Liviu Dragnea: „Mami, Liviu e mai mare decât tata?”
Irina Tănase și mama sa, împreună într-un instastory. Sursa foto: newsmaker.ro

Încă din ziua în care și-a făcut publică relația cu Irina Tănase, în spațiul public au apărut nenumărate controverse, cei mai mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva fostul lider al Partidului Social Democrat este mai în vârstă decât tatăl iubitei sale. Ei bine, întrebarea aflată pe buzele tuturor, admiratori ai cuplului sau nu, și-a găsit, în sfârșit, un răspuns.

Mama Irinei Tănase a deslușit misterul: Liviu Dragnea este „cu cel puțin 30 de ani” mai bătrân decât tatăl iubitei sale

Extrem de activă pe rețelele de socializare, Irina Tănase le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi de pe Instagram, deloc puțini la număr. Tânăra de 26 de ani a renunțat la obișnuitele fotografii în favoarea unui story.

Și nu oricum, ci alături de mama sa, care a profitat de ocazie pentru a desluși misterul din jurul poveștii de dragoste dintre fiica sa și fostul președinte PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Mami, Liviu este mai mare decât tata?, a întrebat frumoasa blondină, iar reacția femeii care i-a dat viață nu a întârziat să apară. „Cu cel puțin 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput”, a răspuns femeia, lăsându-i fără cuvinte pe toți cei care le urmăresc în mediul online.

Evident, a fost vorba despre o glumă, cele două amuzându-se copios pe seama unor întrebări sau zvonuri legate de relația Irinei Tănase cu Liviu Dragnea.

„Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”

Iar tirul ironiilor nu s-a oprit aici, pentru că „Irinuca”, așa cum o alintă partenerul său de viață, a avut și alte întrebări pentru mama sa. Odată descifrată enigma din spatele vârstei fostului lider social-democrat, discuția s-a mutat către momentul în care s-a aflat că tânăra trăiește o poveste de dragoste alături de Liviu Dragnea, un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă.

Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?, își întreabă Irina părintele, care răspunde fără să stea prea mult pe gânduri: „Oh, daaa! Am rămas șocată până în ziua de azi”.

Voi ați luat la cunoștință de relația noastră în 2019?”, își întreabă Irina mama, la care aceasta reacționează din nou pe un ton ironic: „Ieri”.

Dacă mai aveți întrebări și surse din astea, mama e deschisă să vă răspundă”, a mai spus Irina Tănase, înainte de a încheia story-ul inedit cu care și-a surprins fanii. Prin urmare, nu mai încape nicio îndoială că părinții săi nu sunt deloc deranjați de relația tinerei cu Liviu Dragnea, ba chiar l-au primit pe fostul lider PSD cu brațele deschise în familie și, cel mai probabil, așteaptă cu nerăbdare momentul în care cei doi vor deveni soț și soție.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×