Irina Rimes, noua antrenoare de la Vocea României. Tot ce nu știai despre ea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/06/2018, 20:26
Irina Rimes, noua antrenoare de la Vocea României. Tot ce nu știai despre ea GALERIE FOTO
Irina Rimes Vocea Romaniei

Cântăreaţa Irina Rimes va ocupa unul dintre scaunele antrenorilor de la „Vocea României“, în noul sezon. Anunţul a fost făcut de Pavel Bartoş în finala „Românii au talent“. Artista în  v ârstă de 26 de ani a fost unul dintre invitaţii speciali în marea finală a sezonului 8 „Românii au talent“, unde a cântat mai multe piese. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Imediat după momentul ei, Pavel Bartoş a luat-o de mână pentru a face împreună marele anunţ: Irina Rimes va fi unul dintre antrenorii Vocea României.

Irina Rimes o înlocuiește pe Loredana, în rol de antrenoare la Vocea României

Interpreta din Republșica Moldova o va înlocui chiar pe Loredana Groza! ”Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show”, a declarat Irina Rimes.

Irina s-a născut la data de 22 august 1991 în raionul Florești și este primul copil al cuplului format din Valentina și Tudor Rîmeș. Ea are un frate mai mic, pe nume Vitali. Irina a declarat în interviuri că interesul față de muzică i-a fost stârnit de către familie, în special de către tatăl și bunica sa din linie paternă, despre care artista își amintește că avea o voce foarte bună – „bunica făcea parte din corul bisericii și țin minte că se așeza pe sobă și ne cânta colinde”.Irina Rimes a manifestat înclinație spre scris și compoziție încă de la o vârstă fragedă: „Compuneam poezii de când eram în clasa 0. ”Îmi aduc aminte că am învățat să cânt, să scriu și să citesc acasă”, a declarat artista. Odată cu începerea liceului, artista s-a mutat în Soroca, unde a urmat cursurile Liceului Teoretic „Constantin Stere” până în 2010, iar definitivarea studiilor sale s-a făcut la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. În 2012 Irina Rimes a participat la Fabrica de staruri în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală.

Irina Rimes a trecut printr-un divorț

Aici și-a cunoscut și sufletul care s-a dovedit a fi pereche doar pentru câțiva ani. Irina Rimes și Andi Bănică au fost împreună până la lansarea frumoasei miniogne în lumea mare a muzicii din România, chiar pe ritmurile scrise de Andi, care este autorul melodiei ”Visele”. Odată cu succesul, au venit și neînțelegerile. Presa a scris că Irina și-a surprins soțul cu o amantă, apoi ea și-a făcut un alt iubit, deși actele de divorț nici nu ajunsese la tribunal. Într-un final, cei doi au divorțat, însă se mai întâlnesc la studio-ul cu care amândoi încă mai colaborează.

Cele mai cunoscute piese ale Irinei Rimes

Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, ajungând rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale, și i-a adus un premiu în 2016, pentru cel mai bun debut al anului. Pe lângă piesele compuse și cântate de ea, Irina Rimes a mai compus pentru diverși artiști români precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia, Nicoleta Nucă sau Antonia. Irina este primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală, fiind numită de revista Cosmopolitan „revelația anului 2016”. În 2017 Irina a semnat un contract cu Universal Music Franța, și a început pregătirile pentru lansarea primului ei album, „Despre el”. ”Visele, ”In Locul Meu”, ”Eroii Pieselor Noastre”, ”Cosmos”, Bandana”, ”My Favourite Man”, ”Nu ma căuta”, ”Vivons Les”, ”Ce s-a intâmplat cu noi”, sunt doar câteva dintre melodiile Irinei Rimes.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×