Irina Rimes, duet cu Adrian Minune la o petrecere privată. Jurata de la Vocea României a primit bani ca la o nuntă cu lăutari

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/11/2019, 14:23
Irina Rimes, duet cu Adrian Minune la o petrecere privată. Jurata de la Vocea României a primit bani ca la o nuntă cu lăutari
Irina Rimes a cântat cu Adrian Minune la o petrecere. Sursa foto: libertatea.ro

Irina Rimes a făcut senzație la o petrecere privată unde a cântat cu nimeni altul decât Adrian Minune. Jurata de la Vocea României nu a făcut-o gratis. Muziciana cunoscută pentru hituri precum „Visele” sau „Cosmos” a primit bani ca la o nuntă cu lăutari.

Irina Rimes a cântat cu Adrian Minune

Irina Rimes a cântat la respectiva petrecere melodia „De-ai fi tu salcie la mal”, acompaniată de manelist. Cântărețul a cântat piesa Mihaelei Runceanu, iar oamenii cu dare de mână s-au năpustit asupra lui cu banii. Artistul i-a trimis, însă, către tânăra muziciana din Republica Moldova, așa că finalul melodiei a prins-o pe Irina cu teancurile de bani în mână. Artista a refuzat la un moment dat să mai primească bani, dar pentru că oamenii insistau, nu a avut de ales.

Irina Rimes este una dintre artistele pe val din România, iar PRO TV a cooptat-o în noul sezon Vocea României, unde este bine văzută. A avut și câteva episoade tensionate cu Tudor Chirilă, artist care nu ar fi tocmai plăcut surprins să știe că aceasta a cântat cu Adi Minune. Într-o ediție a emisiunii de la PRO a spus că există două tipuri de artiști: cei care își cântă piesele și cei care cântă melodiile altora.

Vedeta a fost criticată pentru că a eliminat-o pe Marina Arsene de la Vocea României

Irina Rimes a fost aspru criticată de internauți după ce a eliminat-o pe Marina Arsene de la Vocea României: „Irina în cea mai bună zi a ei n-ar putea să cânte 30% ca fata asta. Eu înțeleg că se simte amenințată, dar chiar să n-o salveze nimeni?! De fapt nu pot să mă mir când mă gândesc cine a câștigat anul trecut”.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×