Irina Margareta Nistor, fotografii de zilele trecute! Cum arată acum criticul de film

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
23/08/2018, 14:27
Irina Margareta Nistor, fotografii de zilele trecute! Cum arată acum criticul de film GALERIE FOTO
Irina Margareta Nistor a fost fotografiată, zilele trecute, la un important festival de film

Irina Margareta Nistor a fost fotografiată, zilele trecute, la un important festival de film, care a fost susținut în Capitală. Criticul renumit încă din perioada comunistă s-a schimbat radical și parcă arată mai bine ca în tinerețe: a mai slăbit și noul look o prinde foarte bine.

Irina Margareta Nistor a participat, weekendul trecut, la Chitila Film Fest, alături de mari personalități din lumea cineaștilor. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei, mai ales că artista este o prezență discretă la evenimentele din Capitală. Acum câteva luni, presa scria că a slăbit și că arată foarte bine, iar asta am putut constata și noi. Criticul de film, a cărui voce inconfundabilă ne-a încântat în copilărie, a surprins plăcut publicul de la evenimentul organizat în Chitila. 

Irina Margareta Nistor, fotografii de zilele trecute

Fotografiile realizate zilele trecute au readus-o în prim plan pe marea doamnă a cinematografiei. Ajunsă la vârsta de 61 de ani, Irina Margareta Nistor a uimit prin simplitate, dar și prin rafinamentul de care a dat dovadă.

Irina Margareta Nistor a fost fotografiată, zilele trecute, alături de ceilalți participanți la un festival de film
Irina Margareta Nistor a fost fotografiată, zilele trecute, alături de ceilalți participanți la un festival de film

Mereu zâmbitoare și cu un tonus de invidiat, Irina Margareta Nistor a făcut poze cu toți cei prezenți la eveniment, a râs, a glumit și, zicem noi, s-a simțit foarte bine la un astfel de festival de calitate, susținut la periferia Capitalei.

Irina Margareta Nistor, o voce de legendă

Cu siguranță ne-o aducem aminte pe Irina Margareta Nistor încă din copilărie. Ea a lucrat pentru Televiziunea Română, ca translator. A devenit celebră după ce a dublat în secret peste 3.000 de filme aduse din Occident, majoritatea intrând spre vizionarea românilor sub formă de casete video. Aceste casete au putut fi închiriate spre vizionare mult timp după Revoluție, astfel că Irina Margareta nistor a devenit o legendă a libertății cinematorgrafiei din România.

Pentru merite deosebite aduse culturii române, Irina Margareta Nistor a fost decorată cu Medalia Carol I. 

Irina Margareta Nistor nu merge în vacanțe

”Nu plec în vacanță. Doar în copilărie îmi plăcea, acum numai cu treabă. Asta pentru mine este o vacanță perpetuă, pentru că așa îmi construiesc scenariul vieții mele. Am noroc de mulți prieteni și, dacă merg cu ei, sigur îi târăsc la filme, iar ritmul meu o să-i intrige!”, spunea Irina Margareta Nistor, în urmă cu două luni, pentru Femeia.ro.

Cu toate acestea, Irina Margareta Nistor călătorește foarte mult. Criticul de film este o prezență agreabilă și mult dorită, mai ales când vine vorba de evenimente de specuialitate, cum a fost cel de acum câteva zile, la care a fost oaspete de seamă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×