Ipoteză incredibilă: Charlie Sheen s-a iubit cu o româncă?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/11/2015, 00:01
Ipoteză incredibilă: Charlie Sheen s-a iubit cu o româncă? GALERIE FOTO

Controversatul actor de talie internationala, Charlie Sheen, a mărturisit că este infestat cu HIV. Acesta se lăuda că a avut peste 5.000 de femei în pat, iar în urmă cu puţin timp s-a zvonit că a fost cuplat cu o româncă.

Dupa ce a cucerit modellingul european, Catrinel Menghia, si-a incercat norocul si peste Ocean, iar totul a mers ca pe roate. Aceasta a castigat în luna martie a acestui an castingul la o reclama pentru o marca celebra de masini, spot în care l-a avut partener pe Charlie Sheen, care a fost figura principală (vezi reclama aici). Imaginile apărute cu cei doi au creat suspiciuni în primăvară, atunci cînd s-a vehiculat că cei doi ar putea fi într-o relaţie, anunţă kanald.ro.

Actorul, in varsta de 46 de ani, a tinut mereu prima pagina a tabloidelor cu o viata personala presarata de scandaluri. De la certuri cu foste sotii, pana la iesiri necontrolate in public, consum de droguri si abuz de alcool.

Catrinel Menghia, insa, are un CV impresionant. A fost imaginea unei celebre case de moda din Italia, a aparut de nenumarate ori pe coperta revistelor, atat pentru femei, cat si pentru barbati. A prezentat creatii vestimentare pentru case de moda de talie internationala.

Sursa: kanalD

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×