Horia Brenciu, în pat cu altă femeie la nici 5 luni de la nuntă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/02/2015, 13:10
Horia Brenciu, în pat cu altă femeie la nici 5 luni de la nuntă! GALERIE FOTO

S-a casatorit in septembrie anul trecut cu femeia care i-a daruit o fetita minunata, pe care au numit-o Mina. La nici 5 luni de la nunta, insa, Horia Brenciu a fost surprins in pat cu alta femeie.

Imaginea a fost facuta publica de Horia Brenciu insusi, pe unul din conturile sale de socializare. Cantaretul apare in pat, sub plapuma, alaturi de o tanara pe care o priveste fericit in ochi. In timp ce partenera lui este imbracata intr-un furou alb, Brenciu poarta un tricou negru, imaginea fiind realizata probabil in timpul filmarilor unui videoclip.
HB1
“Ups…”, scrie Horia Brenciu in descrierea imaginii sale. Se pare ca aceasta are menirea sa promoveze noul sau videoclip care va fi lansat pe 13 februarie pentru piesa “A naibii dragoste”. Acelasi titlu va fi folosit de Brenciu si pentru urm,atoarele sale concerte din luna februarie, luna care este supranumita si “luna dragostei”, avand in vedere ca in acest interval sarbatorim Sfantul Valentin si Dragobetele.
HB 2

S-a casatorit in aceasta vara

Horia Brenciu si-a dat seama ca Alice Dumitrescu este sufletul sau pereche si a cerut-o de nenumarare ori in casatorie, insa de fiecare data s-a lovit de refuzul vehement al acesteia.

Vezi video:

Ei bine, cei doi au ales sa-si uneasca destinele la inceputul verii trecute, atunci cand au facut cununia civila in prezenta familiei si prietenilor apropiati. Pe 28 septembrie au devenit o familie cu acte in regula si in fata lui Dumnezeu.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×