iPhone X nu va putea fi folosit de copii! Motivul este unul halucinant!

Filon Stan   
în Galerie foto
04/10/2017, 00:00
iPhone X nu va putea fi folosit de copii! Motivul este unul halucinant! GALERIE FOTO

iPhone X, interzis copiilor! Programul Apple de recunoaştere facială, care vine odată cu iPhone X în noiembrie, se pare că nu poate recunoaşte chipul copiilor, deoarece fizionomia acestora se poate schimba destul de repede.

Apple a declarat că tehnologia Face ID poate fi mai puţin precisă în detectarea feţelor copiilor deoarece „caracteristicile lor faciale distincte s-ar putea să nu se fi dezvoltat pe deplin”, potrivit CNN Money. Cu alte cuvinte, chipul unui copil se poate maturiza foarte repede într-un an. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

iPhoneX ar putea apărea pe piaţă cu o întârziere de câteva luni

Face ID, o caracteristică definitorie a noului iPhone X de 999 de dolari, lansat la începutul acestei luni, are ca scop deblocarea dispozitivului cu o scanare a feţei. Tehnologia foloseşte camerele şi senzorii orientaţi spre faţă care creează o hartă a feţei pentru a decide dacă sunteţi proprietarul telefonului. Apple a transmis că sistemul de detectare a feţei este prelucrat direct pe dispozitiv, şi nu poate fi şters de pe acesta. De asemenea, este conceput împotriva falsificării, ceea ce înseamnă că dacă telefonul va fi furat, nimeni nu îl poate debloca cu o poză a proprietarului.

În cadrul unei conferinţe de presă de la începutul acestui an, Apple a declarat că Face ID oferă o securitate mult mai bună decât Touch ID, butonul de acasă şi caracteristica senzorului de amprente. În timp ce şansele ca cineva să vă deblocheze cu succes telefonul cu Touch ID sunt de 1 la 50.000, acest număr creşte la un milion în cazul celor cu Face ID. ID-ul feţei va permite doar cinci încercări nereuşite de deblocare a telefonului, înainte ca un cod de deblocare să fie necesar.

iPhone-ul X este programat să intre în vânzare în luna noiembrie, dar compania se confruntă cu o greşeală de producţie legată de ID-ul feţei care ar putea afecta disponibilitatea telefonului. Aşadar, lansarea cu surle şi trâmbiţe a noului produs Apple s-ar putea amâna.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×