iPhone SE, lansat oficial! Toate detaliile despre specificaţii, disponibilitate şi preţ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/03/2016, 00:02
iPhone SE, lansat oficial! Toate detaliile despre specificaţii, disponibilitate şi preţ GALERIE FOTO

UPDATE: După luni întregi de speculaţii în privinţa următorului telefon Apple, noul iPhone SE a fost lansat oficial. Noul telefon al Apple a fost considerat multă vreme drept un iPhone 5S îmbunătăţit, apoi un iPhone 6 mai mic, dar în ultimele zile adevăratul său nume, împreună cu imagini şi filmări cu acest aparat au început să apară pe Internet, oferindu-ne detalii din ce în ce mai precise cu aspectul noului iPhone SE.

Cu ocazia evenimentului ţinut în Cupertino, Tim Cook a dezvăluit publicului noul aparat. Acesta se numeşte iPhone SE şi vine cu ecran cu o diagonală de 4.5 inci. Are capacităţi de plată stil wireless (sau NFC), iar camera poate face fotografii şi filme în rezoluţii 4K, sau filme la rezoluţii full HD la 60 fps. De asemenea, aparatul poate filma în slow-motion cu un framerate 240 fps, potrivit playtech.ro.

Design-ul este asemănător cu iPhone 5S şi nu cu iPhone 6. Aparatul are un ecran de 4 inch cu rezoluţie 1334×750, care ascunde sub el un procesor Apple A9 64-bit şi 2GB RAM. Spaţiul de stocare va fi de 16 sau 64GB, iar serviciul Apple Pay va fi şi el disponibil.

iPhone SE este cel mai mic smartphone capabil să filmeze la rezoluţie 4K. Acest lucru este posibil datorită camerei de 12MP găsite în prezent şi pe iPhone 6S şi beneficiază de asemenea de stabilizare optică a imaginii.

Noul aparat se va bucura de un nou procesor pentru mişcare M9, noi piese dedicate reţelisticii care să permită viteze mai mari de accesare a Internetului. Utilizatorii vor putea efectua apeluri prin Wi-Fi iar telefonul va fi echipat cu Bluetooth 4.2.

Noul terminat va veni cu iOS 9.3.

Telefonul va putea fi precomandat începând cu 24 martie iar telefoanele vor ajunge la clienţi începând cu 31 martie. Telefonul va fi disponibil în peste 100 de ţări.

Noul iPhone SE se va vinde cu un preţ standard de 399 de dolari pentru versiunea de 16GB şi unul de 500 de dolari pentru versiunea de 64GB. Conform celor de la Apple, se pare că iPhone SE va înlocui complet iPhone 5S iar preţul de 399 de dolari pare extrem de avantajos la prima vedere.

Sursă: www.libertatea.ro

………………………………………………………………………………

iPhone SE LIVE. Potrivit 9to5Mac, Pro de 9.7 inchi va avea un preţ de plecare de 599 de dolari pentru versiunea Wi-Fi, cu 100 de dolari mai mult decât iPad Air 2. Din fericire, cea mai mică opţiune de memorie va fi de 32 GB, în vreme ce Air 2 începe de la 16 GB.

Dacă un iPad Pro Wi-Fi de 32 GB nu este suficient pentru tine, se pare că vei avea posibilitatea să alegi specificaţiile la fel ca la Air 2, până la 128 GB cu LTE. Dacă nu eşti un împătimit al Apple Pencil, un display mai luminat sau 4 speakere, surse sugerează că iPad Air 2 va rămâne în continuare în preajmă, dar nu vom asista la o scădere de preţ în cazul său.

iPhone SE LIVE. Deşi versiunea mai mică de iPad Pro va avea suport Smart Keyboard de la Apple, nu ştim dacă există o versiune mai simplă a tastaturii pentru tabletă. Totuşi, mai multe detalii vom afla cu siguranţă în doar 2 zile, la evenimentul de lansare pregătit de Apple, unde va fi lansat şi iPhone SE, de 4 inchi, pe care mulţi utilizatori îl aşteaptă. scrie noobz.ro

Chiar dacă va avea o dimensiune mai mică, dispozitivul nu va fi ieftin şi nici nu va face parte din categoria low-end. Noul iPhone de 4 inchi va fi în principiu ocombinaţie între iPhone 6 şi 6S, dar cu un corp de iPhone 5.

iPhone SE LIVE. Potrivit Bloomberg, iPhone SE va avea un procesor A9, exact cum au iPhone-urile 6S, iar potrivit 9to5Mac, va avea o cameră principală de 8 MP şi una frontală de 1.2 MP, la fel ca iPhone 6. De asemenea, se zvoneşte că dispozitivul va avea senzor de amprentă Touch ID şi NFC, aşa că va putea fi folosit pentru Apple Pay. În schimb, funcţia 3D Touch se pare că nu va fi inclusă, rămânând pentru moment exclusiv pe iPhone 6s şi 6s Plus. În ceea ce priveşte preţul, acesta ar putea fi în jur de 450 de dolari sau poate fi achiziţionat la abonament pe 2 ani, cu o rată de 19 dolari pe lună.

De asemenea, o dată cu lansarea iPhone SE, Apple va prezenta şi un iPad Pro mai mic şi noi curele pentru Apple Watch, poate chiar un update iOS. Totuşi, rămâne să aflăm mai multe informaţii în zilele ce urmează sau chiar în cadrul evenimentului de lansare.

Se pare că, vor exista elemente atât de la iPhone 5s, cât şi de la 6. Dimensiunile iPhone SE vor fi aceleaşi cu ale iPhone 5s, dar sticla de la suprafaţă va fi curbată pe margini (lucru foarte puţin sesizabil). Alte componente de hardware ale SE sunt mufa jack, butonul de pornire şi butoanele de volum, toate aşa cum le găseşti pe iPhone 5s.

iPhone SE LIVE. Camera principală va avea chiar o sticlă deasupra şi dedesubt, potrivit raportului. Înăuntru, SE va fi un mic monstru. Procesorul A9 şi coprocesorul M9 vor face echipă cu cipul NFC pentru Apple Pay, iar Apple a făcut update la componenta Wi-Fi.

iPhone SE LIVE. la camera principală, aceasta este aceeaşi pe care o regăsim pe iPhone 6s şi filmează chiar video-uri 4K. Dispozitivul va fi disponibil în variante de 16GB sau 64 GB şi va avea aceleaşi culori ca linia iPhone 6: Rose Gold, Silver şi Space Gray.

Din fericire, preţul smartphone-ului SE de la Apple va începe de la 450 de dolarişi se zvoneşte că va înlocui linia iPhone 5s de la Apple. O dată cu lansarea iPhone SE, Apple va prezenta şi un iPad Pro mai mic şi noi curele pentru Apple Watch, poate chiar un update iOS. Mai multe detalii vom afla luni, 21 martie, în cadrul evenimentului de lansare susţinut de Apple.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×