Apple lansează noul iPhone 8 pe 12 septembrie! Cum arată! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
02/09/2017, 00:04
Apple lansează noul iPhone 8 pe 12 septembrie! Cum arată! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Apple se pregăteşte de lansarea mult aşteptatului iPhone 8! Gadgetul care îşi va recunoaşte utilizatorul după figură se pare că va costa 1000 de euro! Oficial nu a fost anunţată lansarea, însă gigantul a trimis invitaţii presei pentru un eveniment care va avea loc pe data de 12 septembrie, în noul sediu al companiei. Evenimentul va fi organizat în cadrul Steve Jobs Theater, sala care poartă numele co-fondatorului companiei.

Apple este, în sfârşit, pregătită să aducă ceva nou. Din toate informaţiile de până acum, iPhone 8 va avea ramele din jurul ecranului foarte înguste şi, cel mai probabil, mascate pentru a părea că întreaga suprafaţă frontală a device-ului este acoperită doar de ecran. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Din informaţiile apărute în piaţă, noul iPhone va face trecerea de la autentificarea pe bază de amprentă la recunoaşterea facială. Noul design nu mai permite amplasarea sistemului Touch ID pentru citirea amprentelor, astfel că Apple a fost nevoită să găsească o alternativă pentru securizarea telefonului. Aceasta pare a fi recunoaşterea facială. Operaţiunea se va realiza cu ajutorul unei camere video frontală dotată cu senzor pentru spectrul infraroşu, .

Se pare că Apple va lansa chiar trei versiuni noi de iPhone. Alături de două variante de iPhone 8, una dintre ele care ar putea costa peste 1.000 de euro, ar putea fi lansată şi o versiune actualizată din punct de vedere tehnic de iPhone 7 – acelaşi design dar cu componente noi.

Noile modele de iPhone ar putea fi disponibile pe piaţă începând deja cu 22 septembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×